Alt hvad du skal bruge til at markedsføre dit firma.
Er du erhvervskunde? Skift til priser uden moms nederst på siden.

Du kan kun bruge én rabatkode pr. bestilling. Rabatten vil blive trukket fra i din indkøbsvogn. Rabatter kan ikke anvendes på levering, moms, abonnementservicer eller tidligere køb, medmindre andet er angivet. Medmindre andet er angivet, er levering og produktopgraderinger ikke medregnet i prisen. Gratis tilbud gælder kun for det mindste antal af den pågældende vare, og kun for 2 varer i alt pr. bestilling.

 
 

Rabatkoden er blevet medregnet:

Anvend
Du kan kun bruge én kupon per bestilling.
 
 
Har du en rabatkode?
 
Rabatkoden er blevet medregnet
Har du en anden rabatkode?
Luk
 
 
Nyt og forbedret materiale

Magnetskilte

Markedsføring som når vidt omkring: Et enkelt skilt kan blive set over hele byen.

1 fra kr. 111 (inkl. moms)

Vælg designproces.


Du kan se priser og produktoplysninger nu, men behøver ikke beslutte dig før senere.

A

B

A.

Magnetskilt - 222 x 292 mm

Et godt valg til et mindre køretøj.

Antal Pris
1 kr. 111
2 kr. 220
4 kr. 440
Flere mængder og priser

B.

Magnetskilt - 292 x 447 mm

Perfekt til din varevogn eller minibus.

Antal Pris
1 kr. 222
2 kr. 442
4 kr. 882
Flere mængder og priser

- Alle priser er inklusive moms


Få et prisoverslag, og se flere produktoplysninger.


Bliv mere synlig, når du er på farten, og forvandl enhver trafikprop til en promoveringsmulighed

Vores vindtestede magneter er dobbelt så tykke og og stærke som før, og de rokker sig ikke ud af flækken – selv ved høje hastigheder. Nye rundede hjørner og stærkere substrat forhindrer vinden i at få fat i hjørnerne, og UV-blækprint giver billeder i den højeste kvalitet. Vores bildørsmagneter kan tilpasses til dine behov, fås i to størrelser og er bygget til at holde på enhver type biloverflade.
Skriv en anmeldelse og se hvad andre kunder mener.
Generel bedømmelse
Car Door Magnets is rated 3.1 out of 5 by 28.
Rated 2 out of 5 by from Dårlig kvalitet - plejer at være bedre Hejsa, købte magnetskilte som jeg plejer. Bedre tykkelse dog, men kvaliteten af trykket var absolut dårligt. Hvide nistre overalt både på sort og orange baggrund. LIgeså er kanterne helt flossede, så de er knækkede rundt omkring i kanten.! Absolut ikke noget jeg kan bruge til noget, uden at I sender mig nye skilte uden beregning. Og denne gang faktisk tjekker at I laver et produkt man kan være bekendt at bruge. Hele ideen er jo netop at man kan vise sit navn frem. Dog ikke med disse fejl på skiltet! Bestillingsnummer: 85HGQ-44A61-6E4
Date published: 2016-12-29
Rated 1 out of 5 by from Vil ikke anbefale Jeg købte for et års tid siden nogle magnetskilte. Jeg var meget glad da jeg lige modtog dem, de var virkelig flotte i farverne. Men glæden varede kort, 1. dag jeg havde sat dem på, røg den første af imens jeg kørte og den anden røg af nogle få dage efter. Øv..
Date published: 2016-11-28
Rated 5 out of 5 by from Super produkt Disse magnetskilte sidder fantastisk godt på en bil uden at skade. Og kvaliteten er så høj, at de nærmest er uopslidelige
Date published: 2016-11-28
Rated 5 out of 5 by from Flot magnetskilt Flot magnetskilt. Kan klart anbefales.
Date published: 2016-09-27
Rated 2 out of 5 by from Genskin på magnetens overflade forandrer farverne Jeg købte 4 forskellige magnetskilte. Og havde jeg vidst, at lysets refleksion i magneternes matterede overflade har stor indflydelse på udseendet, ja, så havde jeg valgt andre farver med mere kontrast. Så forvent ikke, at farvegengivelsen i dagslys stemmer overens med dit upload.
Date published: 2016-09-16
Rated 1 out of 5 by from Magnetskilte Vi bestilte magnetskilte-til stor tilfredshed- og kørte med dem hele sommeren. Nu skulle vi så have bilen til service,og ville derfor fjerne vores reklameskilte,så de ikke blev væk......Til vores store skræk var de "brændt" fast i lakken og vi måtte pille det ene af i små bidder_TEMMELIGT UFEDT- Så nu må bilen omkring en gang polering også.....ØV!!!!
Date published: 2016-09-14
Rated 2 out of 5 by from kvaliteten er gået ned :( hej vistaprint, super meget ros for jeres meget hurtig leveringstid, nu har jeg tidligere bestil lige netop det samme, men denne her gang er kvaliteten på farven langt fra god, den er grumset og meget mæt i det, som til sammen ligning med de gamle jeg har bare ikke levet op til mit ønske bestilling
Date published: 2016-06-17
Rated 2 out of 5 by from Magnetskilte falder af Hej Vista Print..Jeg har købt magnetskilte hos jer samt visitkort... Jeg er rigtig glade for kvaliteten af visitkortene og logoet herpå var lige som jeg havde forventet. Men mine magnet skilte er begge to faldet af, så det er jeg rigtig ked af.
Date published: 2016-06-02
  • y_2017, m_2, d_19, h_10
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_6, tr_22
  • loc_da_DK, sid_PRDCPT-26, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_vistaprint