Alt hvad du skal bruge til at markedsføre dit firma.
Er du erhvervskunde? Skift til priser uden moms nederst på siden.

Du kan kun bruge én rabatkode pr. bestilling. Rabatten vil blive trukket fra i din indkøbsvogn. Rabatter kan ikke anvendes på levering, moms, abonnementservicer eller tidligere køb, medmindre andet er angivet. Medmindre andet er angivet, er levering og produktopgraderinger ikke medregnet i prisen. Gratis tilbud gælder kun for det mindste antal af den pågældende vare, og kun for 2 varer i alt pr. bestilling.

 
 

Rabatkoden er blevet medregnet:

Har du set os på TV? Klik her og lav dit eget visitkort.
 
 
Har du set os på TV?
 
Rabatkoden er blevet medregnet
Har du set os på TV?
Luk
 
 

Hjemmesider

 
Hurtigt og nemt
Din perfekte hjemmeside – nemmere end nogensinde
Kræver ingen tekniske færdigheder
Support fra vores eksperter
En måneds GRATIS prøve
Hvordan kan du komme online?

Vælg design

Vælg et domænenavn

Vælg et navn som skiller sig ud, og som repræsenterer dit firma.
Begynd

Vælg en hjemmesidepakke

Forskellige firmaer har forskellige behov; vælg en pakke som passer til dit.
Begynd

Gennemse vores design

Vælg en designskabelon, og tilpas den så den passer til dig. Indsæt let dit eget logo eller foto.
Begynd
 

Hvordan virker den GRATIS prøve?

Under den GRATIS prøveperiode oprettet vi en gratis hjemmeside specielt til dig. Din side kan fuldstændig tilpasses dine behov, det gælder bl.a. URL, tekst og design. Det gratis prøvetilbud er gældende en måned. Hvis du afmelder før prøveperioden er ovre, vil du ikke have betalt noget, og vil ikke skylde noget. Hvis du vil afmelde det igen, skal du bare ringe til os på 70 14 27 17 eller gå til dit kontrolpanel for selv at afmelde. Abonnementet bliver først opkrævet på det hæve- eller kreditkort du brugte til at foretage bestillingen, når den gratis prøveperiode er slut.

Hvad er inkluderet i min hjemmesidepakke?

Besøg vores Pakkedetalje-side for at læse mere om vores tilgængelige pakker.

Kan min hjemmeside matche mine visitkort?

Ja. Alle vores hjemmesideskabeloner er blevet designet, så de matcher vores visitkort. Vi kan tilbyde dig en hjemmeside, som giver dig et professionelt og konsistent brand image. Fra flyers til _IandA_ sørger vi for, at du kan matche din hjemmeside med næsten ethvert produkt du måtte ønske. Når du har valgt et matchende design, brug da vores GRATIS SiteBuilder til at specialdesigne din hjemmeside, så den reflektere din virksomheds identitet.

Hvordan annullerer jeg min konto?

Det er let at din konto. Du skal blot ringe (gratis) til os på 70 14 27 17 eller besøge dit kontrolpanel for selv at annullere. Hvis du ringer beder vi dig måske om feedback til hvordan vi kan forbedre vores tjenester. Vi sætter pris på enhver kommentar, som du måtte have, da vi altid forsøger at forbedre vores tjenester.

Hvordan redigerer jeg min hjemmeside?

Det er let at redigere din hjemmeside med vores SiteBuilder. Så snart du er gået igennem betalingsprocessen med din hjemmeside, vil du få et link til Hjemmeside kontrolpanelet. På dit kontrolpanel vil du kunne finde kontooplysninger, behjælpelige tips, og værktøjer til at administrere din hjemmeside. På kontrolpanelet kan du klikke på et link, som tager dig til SiteBuilderen. Dette brugervenlige værktøj gør det muligt for dig at lave smukke hjemmesider på under en time uden nogen former for programmeringserfaring. Hvis du har brug for hjælp kan du ringe til vores kundeservice på 70 14 27 17. Bemærk at vi på nuværende tidspunkt kun tilbyder engelsktalende kundeservice.

Har jeg brug for programmeringserfaring for at kunne redigere min hjemmeside?

Slet ikke! Vores SiteBuilder er designet således at det er ligeså let at lave en hjemmeside, som det er at bruge Microsoft® Word. Du kan let tilføje tekst, billeder og andet indhold uden programmeringserfaring.

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Så snart du begynder dit abonnement, vil vi lave en live hjemmeside til dig. Derefter kan du bruges vores SiteBuilder til at specialdesigne din hjemmeside. En flot hjemmeside på tre sider kan laves på under en time.

Hvilke browsere understøttes?

Alle større browsere vil kunne vise din hjemmeside. Du vil kunne redigere din side i Vistaprints SiteBuilder med Internet Explorer, Firefox eller Chrome.

Gør det nogen forskel om jeg bruger en Mac eller en PC?

Nej. Mens du bruger Internet Explorer eller FireFox kan du frit vælge om du ønsker at bruge en Mac eller PC til at bygge din hjemmeside med vores SiteBuilder.

Hvor mange hjemmesider kan jeg have?

Du kan oprette et ubegrænset antal hjemmesider, som leveres af Vistaprint. Besøg vores for at se den brede vifte af design, som vi tilbyder. Bemærk venligst at alle hjemmesider, som du tilmelder dig, betales med samme kredit eller debet kort.

Jeg ejer allerede mit eget domænenavn, kan jeg bruge det med min Vistaprint hjemmeside?

Ja! Vi kalder denne funktion "Domænehenvisning". Alt efter hvilken hjemmesidepakke du har, kan du pege et eller flere domænenavne til din hjemmeside. Klik på linket "Domæne" på kontrolpanelet for din hjemmeside, og vælg "Benyt et domæne du allerede ejer". Indtast det domænenavn som du har på nuværende tidspunkt og som du gerne vil have peger hen på din Vistaprint-hjemmeside, kontakt så det webhotel hvor du købte dit domænenavn, og giv dem de nye serveroplysninger for dit domænenavn som du har fået af Vistaprint. Der kan gå 24-48 timer før din domænepegning er aktiveret.

Jeg har allerede en hjemmeside, kan den hostes af Vistaprint?

Kun hjemmesider som er lavet med Vistaprints SiteBuilder kan hostes hos Vistaprint. Det betyder at vi kan give dig den bedste service og support til den bedste pris. Kan jeg bygge en hjemmeside med Vistaprint og bruge et domæne jeg allerede ejer?

Kan jeg ændre designet efter at min hjemmeside er oprettet?

Ja. Du kan, så ofte du vil, med et enkelt klik, ændre din hjemmesides design. Vi har et bredt udvalg af muligheder - lige ved hånden!

Kan jeg modtage betalinger eller donationer på min hjemmeside?

Ja. Flere af vores hjemmesidepakker giver dig mulighed for at modtage betaling eller donationer gennem PayPal, Google eller en online butik. Hver af disse pakker kan tilføjes din hjemmeside. Der er ingen månedlige gebyrer, bindingsperioder eller godkendelsesprocesser. Du betaler kun det almindelige overførselsgerbyr når en kunde rent faktisk køber noget.

Kan jeg se hvor mange personer, der besøger min hjemmeside?

Ja! Flere af vores hjemmesidepakker er inklusive rapporteringsværktøjer, som viser dig hvor mange gange din side er blevet vist. Vores premiumpakke inkluderer også Avanceret sideaktivitet, hvor du kan se hvilke geografiske områder din hjemmeside er blevet vist i, hvilke søgemaskiner folk har brugt til at finde din hjemmeside og hvilke andre hjemmesider der sender besøgende videre til din side.

Når jeg søger på Google eller andre søgemaskiner, kommer min hjemmeside ikke op som et resultat. Hvad skal jeg gøre?

Søgemaskiner rangerer deres resultater baseret på hver hjemmesides popularitet og ved at sammenligne hvor relevant indholdet af hjemmesiden er i forhold til det som brugeren søger efter. Så for at du kan få din hjemmeside til at rangere højt, skal du have brugbart indhold og du skal øge antallet af andre hjemmesider som linker hen til din hjemmeside. Hvis du vil vide mere om hvordan du kan øge din søgemaskine-rangering, kan du læse vores artikel om søgemaskineoptimering. Du kan også bruge din Online Guide (på dit kontrolpanel) til at indsende dine firmaoplysninger, inklusive hjemmeside, direkte til søgemaskiner som Google.

Hvordan indsender jeg min hjemmeside til en søgemaskine?

Som en del af din Vistaprint hjemmeside-pakke, vil vi automatisk videregive din nye hjemmeside til Google helt gratis! Vi anbefaler dog at du bruger din Online Guide (på dit kontrolpanel) til at indsende dine firmaoplysningerdirekte til Google og andre søgemaskiner. Google foretrækker information som er indsendt direkte fra virksomhedsejeren og vil fremhæve disse når de viser deres resultatliste.