Hjemmesider

Alle kan lave en hjemmeside, også uden tekniske færdigheder.

Prøv en måned gratis

VÆLG HVORDAN DU VIL GÅ ONLINE

 • Vælg et domæne

  Når du går på nettet, er det første du skal have et domænenavn. Søg efter det der passer bedst til dig
 • Vælg en pakke

  Forskellige firmaer har forskellige behov. Vælg en pakke som passer til dine.
 • Gennemse vores design

  Vælg en designskabelon og tilpas den efter dine behov og stil.

UDVALGTE FUNKTIONER

 • Design du kan tilpasse

  Vælg et af vores mange professionelle design og tilpas det efter dit hoved.
 • Integration af sociale medier

  Slå opdateringer op på forskellige sociale medier fra ét sted.
 • Online butik

  Hold butikken åben online, også når du selv har fri.
 • Mobiloptimering

  Gør det let at manøvrere rundt på din hjemmeside på mobiler og tablets.
 • Analyse

  Se detaljerede rapporter over dine besøgende og hvordan de bevæger sig rundt på din hjemmeside.
 • Søgemaskineoptimering

  Gør din hjemmeside lettere at finde for søgemaskiner og kunder.

Du er i trygge hænder

Support er inkluderet i alle abonnementer. Vil du snakke med en af vores dygtige medarbejdere, så ring på .70 14 27 17.

Vil du vide mere? Læs Spørgsmål og svar om hjemmesider

Hvordan virker den gratis prøve?
Under den gratis prøveperiode oprettet vi en hjemmeside specielt til dig. Siden kan fuldstændig tilpasses dine behov, det gælder bl.a. URL, tekst og design. Det gratis prøvetilbud er gældende en måned. Hvis du afmelder før prøveperioden er ovre, vil du ikke have betalt noget, og du skylder ikke noget. Hvis du vil afmelde det igen, skal du bare ringe til os på 70 14 27 17 eller gå til dit kontrolpanel for selv at afmelde. Abonnementet bliver først opkrævet på det hæve- eller kreditkort du brugte til at foretage bestillingen, når den gratis prøveperiode er slut.
Hvad er inkluderet i hjemmesidepakken?
Du kan læse mere om de forskellige pakker på siden med pakkeoplysninger.
Kan jeg få en hjemmeside som matcher mine visitkort?
Ja. Alle vores hjemmesideskabeloner er designet så de matcher vores visitkort. Vi kan give dig en hjemmeside som hjælper dig med at skabe en gennemført og sammenhængende firmaprofil. Fra flyers til kort og invitationer – vi sørger for at din hjemmeside matcher dine trykvarer. Når du har valgt et matchende design, bruger du bare vores SiteBuilder til at tilpasse hjemmesiden til dit firma og din stil.
Hvordan afmelder jeg min konto?
Det er let at afmelde en konto. Bare ring til os på 70 14 27 17 eller gå til dit kontrolpanel for selv at afmelde. Når du ringer, er det muligt at vi beder dig om forslag til hvordan vi kan forbedre vores service. Vi hører gerne både ris og ros så vi kan give den bedst mulige service.
Hvordan redigerer jeg min hjemmeside?
Når du kommer igennem kassen med en hjemmeside, får du et link til din hjemmesides kontrolpanel. Der finder du kontoinformation, nyttige tips, og værktøjer at administrere hjemmesiden. Fra instrumentpanelet klikker du på et link få at gå til SiteBuilder. Med dette brugervenlige værktøj kan du let lave en flot hjemmeside på under en time, også hvis du aldrig har lavet en hjemmeside før. Hvis du får brug for hjælp, kan du altid ringe til os på 70 14 27 17.
Har jeg brug for programmeringserfaring for at kunne redigere min hjemmeside?
Nej, slet ikke. Vores SiteBuilder er lige så nem at bruge som et tekstbehandlingsprogram. Du kan nemt indsætte tekst, billeder og andet uden at have nogen som helst erfaring med at programmere.
Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside med jeres SiteBuilder?
Når du opretter abonnementet, laver vi med det samme en hjemmeside til dig. Derefter kan du bruges vores SiteBuilder til at tilpasse hjemmesiden efter din smag og behov. Hvor længe du vil sidde og lege med det, er helt op til dig, men du kan få en flot hjemmeside med tre sider på under en time.
Hvilke internetbrowsere understøttes af Vistaprints SiteBuilder?
Alle større browsere vil kunne vise din hjemmeside, og du kan redigere den i Internet Explorer, Firefox og Chrome. SiteBuilder fungerer bedst hvis du bruger den nyeste version af browseren.
Gør det nogen forskel om jeg bruger en Mac eller en PC?
Overhovedet ikke. Hvis bare du bruger Internet Explorer, Firefox eller Chrome, er det lige meget om du bruger Mac eller PC til at oprette og redigere din hjemmeside.
Hvor mange hjemmesider kan jeg have?
Du kan oprette lige så mange Vistaprint-hjemmesider du vil. Gå til vores og se det brede udvalg af design du kan vælge mellem. Bemærk blot at alle hjemmesider, betales over samme betalingskort.
Jeg har allerede et domænenavn – kan jeg bruge det med min Vistaprint-hjemmeside?
Ja. Vi kalder denne funktion "domænehenvisning". Alt efter hvilken hjemmesidepakke du har, kan du henvise et eller flere domænenavne til din hjemmeside. Klik på linket "Domæne" på kontrolpanelet for din hjemmeside, og vælg "Benyt et domæne du allerede ejer". Indtast det domænenavn som du har på nuværende tidspunkt og som du gerne vil have henviser til din Vistaprint-hjemmeside, kontakt så det webhotel hvor du købte dit domænenavn, og giv dem de nye serveroplysninger for dit domænenavn som du har fået af Vistaprint. Der kan gå 24-48 timer før domænehenvisningen er aktiveret.
Jeg har allerede en hjemmeside; kan den hostes hos Vistaprint?
Kun hjemmesider som er lavet med vores SiteBuilder kan hostes hos Vistaprint. Det betyder at vi kan give dig den bedste service og support til den bedste pris. Kan jeg bygge en hjemmeside hos Vistaprint og bruge et domæne jeg allerede ejer?
Kan jeg ændre designet efter at min hjemmeside er oprettet?
Ja. Du kan med et enkelt klik lave om på designet lige så tit du vil. Men der er et stort udvalg at vælge mellem.
Kan jeg modtage betaling eller donationer på min hjemmeside?
Ja. Flere af vores hjemmesidepakker giver dig mulighed for at modtage betaling eller donationer gennem href="http://www.paypal.com" target="_blank">PayPal eller en online butik. Hver af disse pakker kan føjes til din hjemmeside. Der er ingen månedlige gebyrer, bindingsperioder eller godkendelsesprocesser. Du betaler kun det almindelige overførselsgebyr når en kunde rent faktisk køber noget.
Kan jeg se hvor mange mennesker der besøger min hjemmeside?
Ja. Flere af vores hjemmesidepakker er inklusive rapporteringsværktøjer, som viser dig hvor mange gange din side er blevet vist. Vores premiumpakke inkluderer også Avanceret sideaktivitet, hvor du kan se hvilke geografiske områder din hjemmeside er blevet vist i, hvilke søgemaskiner folk har brugt til at finde din hjemmeside og hvilke andre hjemmesider der sender besøgende videre til din side.
Når jeg søger på Google eller andre søgemaskiner, kommer min hjemmeside ikke op som et resultat. Hvad skal jeg gøre?
Søgemaskiner rangerer deres resultater baseret på hver hjemmesides popularitet og ved at sammenligne indholdet af hjemmesidens relevans i forhold til det som brugeren søger efter. Så for at du kan få din hjemmeside til at rangere højt, skal du have brugbart indhold og du skal øge antallet af andre hjemmesider som linker hen til din hjemmeside. Hvis du vil vide mere om hvordan du kan øge din søgemaskine-rangering, kan læse vores artikel om søgemaskineoptimering. Du kan også bruge din Online Guide (på dit kontrolpanel) til at indsende dine firmaoplysninger og hjemmeside direkte til søgemaskiner som Google.
Hvordan få jeg min hjemmeside frem i søgemaskineresultaterne?
Som en del af din hjemmesidepakke indsender vi din nye hjemmesideadresse til Google. Vi anbefaler dog at du bruger din Online Guide (på dit kontrolpanel) til at indsende dine firmaoplysninger direkte til Google og andre søgemaskiner. Google foretrækker information som er indsendt direkte fra virksomhedsejeren og vil fremhæve disse når de viser deres resultatliste.

Hvilket abonnement passer til dig?

Alle Vistaprints hjemmesideabonnementer er inklusive:

 • Ubegrænset antal sider

 • Telefonsupport

 • Gratis hosting

 • Over 1.000 design at vælge mellem

 • 1 måneds gratis prøveperiode

VÆLG ET ABONNEMENT

 • Basis

  PRISER FRA
  kr. 40 , 00 / måned.
  Begynd
 • Basisdomæne
  f.eks. DitFirma.vpweb.dk
 • 1 e-mailadresse
 • Standardaktivitetsrapporter
 • flere oplysninger
 • Standard

  Begynd
 • Premium domænenavn
  f.eks. DiFirma.dk
 • 12 e-mailadresser
 • Premium aktivitetsrapporter
 • Matchende mobilhjemmeside
 • flere oplysninger
 • Premium

  PRISER FRA
  kr. 195 , 00 / måned.
  Begynd
 • Premium domænenavn
  f.eks. DiFirma.dk
 • Ubegrænset antal e-mailadresser
 • Premium aktivitetsrapporter
 • Matchende mobilhjemmeside
 • Indkøbskurv
 • Værktøjer til søgemaskineoptimering
 • Markedsføring på sociale medier
 • flere oplysninger

Med alle abonnementer får du

1 måneds gratis prøveperiode

Prøv vores digitale produkter. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds, kan du afmelde det igen når som helst i den gratis prøveperiode, og så skal du ikke betale en øre.

Basis

Standard

Premium

Web-adresse
En web-adresse er din hjemmesides adresse på internettet. Vi tilbyder to slags service:

Basis: Vælg en adresse som slutter på .vpweb.dk. f.eks. www.DitFirma.vpweb.dk

Premium: Få et skræddersyet domænenavn, og vælg mellem bl.a. .dk, .eu og .com, f.eks. www.DitFirma.dk

Basis
Premium
Premium
Sider
Fortæl dine besøgende om dit firma og din hjemmeside. Indsæt billedgallerier, en kontakt os-side, kundeanbefalinger og meget mere.
Ubegrænset
Ubegrænset
Ubegrænset
E-mailadresser

Giv dit firma et professionelt look med en e-mailadresse som matcher dit domænenavn.
F.eks. DitNavn@DitFirma.dk

Inkluderer en indbakke med 2 GB lagerplads. Du kan tjekke din mail ved hjælp af vores mailprogram eller med POP eller IMAP.

1
12
Ubegrænset
Statistik
Basis: Se hvor mange besøgende din hjemmeside har, hvor de er og hvordan de finder vej til din hjemmeside (f.eks. fra sociale medier, søgemaskiner eller annoncer på nettet).

Premium: Alt fra basis plus timebaserede opdateringer og muligheden for at gå mere i dybden med kilder (f.eks. præcis hvilke sociale medier dine besøgende kommer fra).
Basis
Premium
Premium
Domænehenvisninger
Ved hjælp af domænehenvisninger kan du bruge et domæne, som du allerede ejer, sammen med din hjemmeside fra Vistaprint. Vi vil give dig vejledning i hvordan du hurtigt og nemt kan ordne dette ved at arbejde med din nuværende registrator. Hvis du ejer flere domæner, kan du vælge Premiumpakken og få et ubegrænset antal domænehenvisninger.
1
1
Ubegrænset
Telefonsupport
Telefonsupport er inkluderet i alle hjemmesideabonnementer. Vi tilbyder to slags service:

Basis: Ring og få hjælp af vores telefonsupport.

Priority: Få hjælp fra vores særligt trænede medarbejdere gennem vores priorityline, hvor du hurtigt kan få svar på alle dine spørgsmål vedrørende hjemmesider.

Blog
Skab gode kunderelationer på nettet med en blog. Det hjælper også din hjemmeside til at få flere besøgende og komme højere op på søgemaskinernes resultatliste.
Billedgallerier
Du kan oploade så mange fotos du vil, og give dem titler og indsætte billedbeskrivelser. Du kan endda bruge af de mange billeder vi har i vores billedbibliotek. Efter du har oprettet billedgalleriet, kan du let og hurtigt redigere det og flytte rundt på billederne.
Kontaktformularer
En smart måde at indsamle feedback og nye kundeemner er ved hjælp af formularer. Du kan bruge vores kontaktformular til at bede de besøgende om kontaktoplysninger, eller du kan lave din egen formular. Nå de indsender en formular, modtager du en e-mail med indholdet af formularen så du kan svare direkte. Eller du kan føje vedkommende til din liste over nye kontakter. Under Formularer kan du let holde styr på alle de indsendte formularer du har modtaget.
Musikafspiller
Det er let at tilføje en musikafspiller til din hjemmeside så dine besøgende kan lytte til musik du har oploadet.
Bykort
Hvis du tilføjer et Google-kort til din hjemmeside, kan dine kunder hurtigt finde adressen på din virksomhed, særlige events eller andre interessante steder i området.
YouTube-videoer
Hvis du vil bruge levende billeder til at vise information eller inspiration, kan du let indsætte en YouTube-video på hjemmesiden.
Søgemaskinetilmelding
Bliv fundet gennem Google©, Yahoo© og Bing™ Når din hjemmeside er offentliggjort, sender vi den ind til søgemaskinerne. Dit firma bliver vist i søgeresultater og dermed mere synligt så du kan tiltrække mere trafik til hjemmesiden.
Mobilvenlig landingsside
Med en mobilvenlig landingsside kan du hurtigt vise kontakt- og adresseoplysninger for besøgende der bruger en mobilenhed, fx en iPhone eller Android-smartphone. Og så matcher den oven i købet din almindelige hjemmeside!
Indkøbsvogn
Øg omsætningen døgnet rundt ved at sælge dine varer online på din hjemmeside med PayPal.
Søgemaskineoptimering
Kom højere op på listen over søgeresultater og få flere besøgende til din hjemmeside.
Sociale medier
Lav iøjefaldende, unikke Facebook-sider ved hjælp af vores professionelle design som du kan tilpasse helt efter dit eget hoved. Det kunne ikke være nemmere at få sociale medier til at hjælpe dit firma til at vokse!
Prøveperiode
1 måned GRATIS
1 måned GRATIS
1 måned GRATIS
Pris pr. måned
kr.40,00 / måned.
kr.92,50 / måned.
kr.195,00 / måned.

Tilpas designet efter dit hoved

Se vores brede udvalg af design, vælg det der passer dig bedst og indsæt din egen tekst og billeder.

Alle hjemmesidedesign fra Vistaprint:

 • Er designet af professionelle

 • Kan tilpasses efter dit hoved

 • Matcher dit brand

 • Er lette at opdatere

GENNEMSE VORES DESIGN

Søg på bestemte ord, efter branche eller en bestemt stil.

Søg på
Nulstil filtrene
Søgeresultat for:

Ingen design fundet for det pågældende søgeord.

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1265055

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1248059

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

980089

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1212199

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1241452

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1160691

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1240454

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1247430

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1398559

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1459475

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1558347

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1159192

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1536095

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1176383

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1212932

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1555222

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1163219

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1311654

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1459730

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1463711

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1228489

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1151455

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1228584

Klik på Vælg design for at vælge dette design. Teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, kan laves om. Du kan ændre på både teksten og billederne som vises i forhåndsvisningen, inden du offentliggør hjemmesiden.

1214053