Gå direkte til hovedindhold

Fremvis dit budskab på disse tilpassede baseball-kasketter.

Broderede og trykte kasketter med logo er gode som reklamegaver. Vores personaliserede baseball-kasketter er fremstillet af fugttransporterende materiale, der sikrer, at du holder dig frisk under hele træningen, og de strukturerede kasketter med paneler sidder godt og sikkert. Vi kan endda også byde på personaliserede trucker-caps samt ustrukturerede typer, der nemt kan foldes sammen og lægges i tasken eller lommen.

Er du klar til at designe din egen tilpassede baseball-kasket? Vi tilbyder kasketter med tryk eller broderi i mange forskellige farver, stilarter og størrelser. Vælg den, du kan lide, og tilfør dine egne detaljer i vores online designstudie. Vi har de perfekte kasketter med tryk til dig, uanset om de er til medarbejderuniformen eller sportsholdet.

Ofte stillede spørgsmål

Vores online designstudie lader dig tilføje elementer som tekst og tegninger, ligesom du kan uploade filer i formaterne.pdf, .ai, .jpg, .png, .doc eller .ppt.

Selvfølgelig. Vi har kasketter med mulighed for tryk eller broderi fra mange forskellige mærker, herunder Slazenger™, Sol’s® og Beechfield®.

Vi anbefaler, at du ikke gnider eller maskinvasker området med dekoration på kasketten.

Vores baseball-kasketter har farverigt broderi, der føles tekstureret og holdbart, hvilket giver dine broderede baseball-kasketter et professionelt look og fornemmelse. Husk også, at vi har baseball-kasketter med tryk, der er perfekte som reklamegaver.

Det varierer fra produkt til produkt. Vi har kasketter med burrebåndslukning, spænde, plastiktryklås med mere. Du kan se alle oplysningerne på produktsiderne.