Loading...

Kasketter med tryk

Broder eller tryk dine egne tilpassede baseball-kasketter med dit logo eller et budskab – brug dem til at vise stoltheden over din sportsforening eller virksomhed. Kasketter med tryk er perfekte på solrige dage, udendørs arbejde og som gaver.

22 resultater
Gå til filtrerede resultater
22 resultater


-

Fremvis dit budskab på disse specialdesignede baseball-kasketter.

Broderede og personligt tilpassede kasketter med logo er gode som reklamegaver. Vores personaliserede baseball-kasketter er fremstillet af fugttransporterende materiale, der sikrer, at du holder dig frisk under hele træningen, og de strukturerede kasketter med paneler sidder godt og sikkert. Vi kan endda også byde på personaliserede trucker-caps samt ustrukturerede typer, der nemt kan foldes sammen og lægges i tasken eller lommen.

Er du klar til at designe din egen tilpassede baseball-kasket? Vi tilbyder kasketter med tryk eller broderi i mange forskellige farver, stilarter og størrelser. Vælg den, du kan lide, og tilfør dine egne detaljer i vores online designstudie. Uanset, om du skal bruge dem som medarbejderuniformer eller til dit sportsteam, har vi de perfekte kasketter med tryk til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Vores online designstudie lader dig tilføje elementer som tekst og tegninger, ligesom du kan uploade filer i formaterne.pdf, .ai, .jpg, .png, .doc eller .ppt.

Selvfølgelig. Vi har specialdesignede baseball-kasketter fra et udvalg af mærker som f.eks. Slazenger™, Sol’s® og Beechfield®.

Vi anbefaler at undgå at gnubbe på eller maskinvaske dekorationsområdet på kasketter med tryk.

Vores baseball-kasketter har farverigt broderi, der føles tekstureret og holdbart, hvilket giver dine broderede baseball-kasketter et professionelt look og fornemmelse. Husk også, at vi har baseball-kasketter med tryk, der er perfekte som reklamegaver.

Det varierer fra produkt til produkt. Vi har kasketter med burrebåndslukning, spænde, plastiktryklås med mere. Du kan se alle oplysningerne på produktsiderne.