Gå direkte til hovedindhold
Loading...
Printer Vert softshelljakker

Printer Vert softshelljakke

Maksimer din eksponering på de kolde måneder uden at gå på kompromis med komforten. Sæt dit logo på en fleeceforet, vandtæt softshelljakke med fuldfarvetransfertryk. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Farve
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Design dit eget overtøj med din virksomheds logo på.

  • 96 % polyester og 6 % elastan
  • 3 lag stof
  • Softshell udvendigt, fleece indvendigt
  • Lynlås foran, ved lommer og brystlomme
  • Elastisk løbesnor i kanten

Dekoration: Transfertryk i fuldfarve

Denne softshelljakke holder dig varm på de kolde morgener, når arbejdet byder dig at trodse elementerne. Stoffet i tre lag med funktionel membran og varmt fleece på indersiden hjælper dig med at holde varmen, mens du bevarer en vis åndbarhed. YKK-lynlås på for- og brystlommerne sikrer dig en nem lukning og ekstra sikkerhed. Og med den elastiske løbesnor og de justerbare ærmelukninger er det nemt at holde selv den mest bistre vind ude. Der er 96 % polyester og 4 % elastan holder dig tør, hvis du er ude i regnen.

Er du klar til at være kreativ? Vælg blandt vores sortiment af muligheder for at designe den rette jakke til dine behov. Tilfør så alle dine egne detaljer, såsom logo eller virksomhedsnavn. Derefter klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede jakke ankommer ren, pæn og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk