Gå direkte til hovedindhold
Sol’s® Wallace
Slazenger™ Gravel vest
Russell™ softshellvest
Russell™ Smart softshellvest
Russell™ udendørs fleecevest
Russell™ friluftsvest
Printer Sideflip vest til damer.
Printer Sideflip vest til herrer.
B&C™ Zen+ vest til kvinder
Projob polstret vest
Projob EN471 klasse 3 vest
Projob EN471 klasse 2 vest
NEOBLU Max vest til damer
NEOBLU Max vest til herrer

Design din egen personlige kropsvarmer eller vest med tryk og høj synlighed.

Hvis du mangler noget ekstra varme, kan du få et stilfuldt ekstra lag med en specialdesignet vest. Personaliserede veste med lyse og reflekterende farver med høj synlighed kan også hjælpe dit team med at springe i øjnene, når de arbejder udendørs eller med lav sigtbarhed. Med mange forskellige stile, brands, materialer og farver at vælge imellem har VistaPrint præcis, hvad du har brug for til at gøre din vision til virkelighed.

Du kan endda vælge forskellige særlige funktioner såsom løbesnore, hængeløkker, reflekstape og fugt- eller vandafvisende materiale. Når du har fundet de rette veste til dig og dit team, kan du tilpasse dem i vores interaktive designstudie. Og glem ikke, at vores designeksperter altid er klar til at hjælpe. Så klarer vi resten. Dine veste med tryk og høj synlighed ankommer flotte og klar til at blive brugt.

Ofte stillede spørgsmål

Selvfølgelig. Du kan uploade designfiler i disse formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt. Du kan også lave noget fra bunden i vores designstudie.

De fleste af vores veste er lavet af polyester eller nylon, men vi har også bomuld og akryl.

Ja. De fleste af vores veste har lynlåslukning. Udover lynlåsen er der mulighed for lommer på forside, bryst eller indeni.

For de fleste af disse personaliserede veste med høj synlighed er der intet minimumsantal – men jo flere du køber, desto mindre betaler du pr. stk.

Afhængig af produktet kan dit logo blive påsat via broderi, tryk eller transfertryk.

  • Broderi – Dit design bliver syet på stoffet med op til 12 farvede tråde, hvilket giver en langtidsholdbar farve og tekstur, og dets look og fornemmelse er i høj kvalitet.
  • Enkeltfarvetryk – blækket bliver trykt igennem en vævet skærm og ned på stoffet, hvilket giver et holdbart design med en "malet" fornemmelse.
  • Transfertryk i farve – dit design bliver trykt og derefter overført til stoffet med varme, hvilket giver et fotorealistisk tryk med en lettere ru tekstur.