Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Russell® Slim Fit Soft-Touch T-shirt

Skab et gennemført og professionelt udseende til dine medarbejderes uniformer eller holddragter. Udforsk vores designskabeloner, der kan tilpasses efter dine ønsker, eller upload dit eget design til vores interaktive designstudie. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Pasform
Farve
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Gør dit logo eller design til mode, der føles godt.

  • 100 % ringspundet bomuld
  • Fra S til 2XL
  • Slimfit T-shirt
  • Mulighed for fuldfarvetryk på bagsiden
  • Fås til herrer og damer

Dekoration: Fuldfarvetryk (direkte på stoffet)

Bemærk: Denne T-shirt har en smal pasform. Hvis du vil have en løsere pasform, kan du overveje at vælge en større størrelse.

Er du på udkig efter en ensartet, behagelig stil til medarbejdere eller holdkammerater? Med vores specialdesignede soft-touch T-shirts er det let at designe et matchende look. Materialet af 100 % ringspundet bomuld er blødt og åndbart, så alle på dit team kan føle sig cool, selvsikre og klar til at skabe opmærksomhed.

Udforsk vores udvalg af produkter, så du kan designe den rette T-shirt til dine behov. Du kan tilpasse designet med de nødvendige personlige detaljer (billeder, tekst og andet) og færdiggøre dit design, inden du lader os klare resten. Vi trykker og leverer dine T-shirts professionelt, og når du modtager dem, står de skarpt og er klar til brug.

VistaPrint har designskabeloner til Russell® Slim Fit Soft-Touch T-shirt i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk