Loading...

Skab et smart, men afslappet look til hele teamet.

  • 80 % Belcoro®-bomuld, 20 % polyester
  • 240 g/m², let, ubørstet fleece
  • Talje, manchetter og hals i bomuld/Lycra® ribstrik
  • Raglanærmer
  • Mærkat, som kan afrives
  • Størrelse S til 2XL (se detaljer i størrelsesoversigten)

Dekoration: Transfertryk (ubegrænsede trykfarver. Føles fast og plastikagtigt. Levende, farverigt tryk).

Plejeinstruktioner: Vend sweatshirten på vrangen, inden den maskinvaskes i koldt vand. Brug blegemiddel uden klor og undgå tørretumbling. Vi anbefaler ikke at stryge det trykte område.

En behagelig klassiker
Er du ude efter en blød sweatshirt, du kan have på hver dag? Så er denne Fruit of the Loom® sweatshirt med rund halsudskæring lige noget for dig. Bomuld-polyesterblandingen giver dig den komfort, du har brug for hele dagen. Desuden kan du sætte denne sweatshirt sammen med jeans eller et par pæne bukser, og få et look, der aldrig bliver umoderne.

Reklame, du kan have på
Uanset om du laver behageligt arbejdstøj til kølige dage eller giveaways med logo til arrangementer, får sweatshirts med tryk dit firmanavn til at skille sig ud. De er ideelle til udendørsarrangementer, til hotel- og restaurationsbranchen, klubuniformer eller som afslappet hverdagstøj.

Intuitivt designstudie
Klar til at designe personligt tilpassede sweatshirts? Tilføj dit logo, design eller tekst, og se en forhåndsvisning af din kreation i vores interaktive studie. Vores fuldfarvetransfertryk gør dit design levende og iøjnefaldende.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk