Loading...

Fruit of the Loom® sweatshirt med rund halsudskæring

Vis dit logo frem på farten med dette klassiske lag. Med rund hals og behageligt stof er denne sweatshirt en fantastisk tilføjelse til enhver garderobe. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Farve
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Skab et smart, men afslappet look til hele teamet.

  • 80 % Belcoro® bomuldsgarn, 20 % polyester
  • 240 g/m², ubørstet letvægtsfleece
  • Talje, ærmer og hals i bomuld/Lycra® rib
  • Raglan-ærmer
  • Mærke, som kan rives af
  • Størrelse S til 2XL (se størrelsesoversigten for flere detaljer)

Dekoration: Fuldfarvetryk (varmetransfer)

Plejeanvisninger: Vend sweatshirten på vrangen, inden den maskinvaskes i koldt vand. Brug blegemiddel uden klor og undgå tørretumbling. Vi anbefaler ikke at stryge området med print.

En behagelig garderobeklassiker
Leder du efter en hyggelig sweatshirt til at have på til hverdag? Så er denne Fruit of the Loom® sweatshirt med rund halsudskæring lige noget for dig. Bomuld-polyesterblandingen giver dig den komfort, du har brug for hele dagen. Desuden kan du bruge denne sweatshirt sammen med jeans eller chinos for et look, der aldrig går af mode.

En reklameartikel, du kan have på
Uanset om du designer behageligt arbejdstøj til koldere dage eller logotøj til begivenheder, får specialdesignede sweatshirts dit firmanavn til at skille sig ud. De er ideelle til udendørsarrangementer, til hotel- og restaurationsbranchen, klubuniformer eller som afslappet hverdagstøj.

Intuitivt designstudie
Er du klar til at begynde at designe sweatshirts? Tilføj dit logo, design eller tekst, og se en forhåndsvisning af din kreation i vores interaktive studie. Vores fuldfarvetransfertryk gør dit design levende og iøjnefaldende.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk