Den nye norm

Kommunikation er blevet kritisk, så vi tilbyder produkter, du kan tilpasse, som hver især er designet til at hjælpe dig med at dele vigtige sundheds- og sikkerhedsoplysninger med dine medarbejdere og kunder.

Nu har vi også: Pakker med ansigtsmasker til engangsbrug.

Sæt skilte op på steder, hvor dit budskab skal ses.

Udbred vigtige nyheder og oplysninger, så de ikke bliver glemt.

Sæt etiketter på produkter og emballage, så kunder er informerede.

Ofte stillede spørgsmål

SPØRGSMÅL: Hvilke oplysninger bør jeg inkludere på mine skilte om coronavirus for min virksomhed?

SVAR: Skilte om COVID-19 hjælper med at kommunikere vigtige sundheds- og sikkerhedsoplysninger. Hvis du har et fysisk forretningslokale, er det en god ide at vise oplysninger om at holde afstand eller andre måder, hvorpå besøgende kan beskytte sig mod virussen. Mind medarbejderne om håndvask og rengøringsretningslinjer ved at opsætte skilte med disse oplysninger. Du kan se masser af eksempler på COVID-19-skilte i vores designgalleri.

SPØRGSMÅL: Kan jeg lave et skilt om at holde afstand?

SVAR: Alle vores skilte om coronavirus kan tilpasses, og vi har flere skabeloner til skilte om at holde afstand at vælge imellem. Vi kan også tilbyde "hold afstand"-gulvklistermærker.

SPØRGSMÅL: Min virksomhed er lukket på grund af coronavirussen, men jeg planlægger at genåbne snart. Hvilken slags COVID-19-skilte skal jeg bruge for at fortælle kunderne dette?

SVAR: Hvis din forretning har midlertidigt lukket, du har ændret åbningstiderne, eller du planlægger snart at genåbne, kan du holde kunderne informeret ved at vise disse oplysninger på et COVID-19-skilt i dit vindue eller annoncere den store genåbning med et stort banner uden for din butik.

SPØRGSMÅL: I disse usikre tider, kan jeg så stadig bestille produkter og få dem leveret?

SVAR: På dette tidspunkt er Vistaprint stadig fuldt operationsdygtig på globalt plan, og vores team fortsætter også samarbejdet med tredjeparts leveringspartnere for at sikre planmæssig og sikker levering.

SPØRGSMÅL: Har Vistaprints kunder oplevet coronavirus-relaterede forstyrrelser af servicen? 

SVAR: Indtil nu har vi set meget få forstyrrelser i vores kundeservice.