Gå direkte til indhold
Er du erhvervskunde? Skift til priser uden moms nederst på siden.

E-mail-marketing

 
img

Prøv GRATIS i 1 måned!

Dette er blot nogle af de funktioner vi tilbyder. Start din GRATIS prøve nu og få hele oplevelsen.
Begynd nu
Brug sociale medier
Du kan opfordre dine kontakter til at dele din mail med Facebook- og Twitter-knapper. Når de deles, linker de til en web-version af dine e-mails .
Specialdesign dine e-mails
Udfyld let og automatisk e-mails med dine modtageres navne! Det vil helt sikkert fange deres opmærksomhed og kan endog øge svarerne.
Tilføj billeder
Engager dine modtagere med billeder. Med billeder kan du let fremvise dine projekter, produkter - ja selv dine ansatte.
Modtag betalinger med kreditkort
Sælg dine produkter og tjenester, eller lav indsamlinger og bidrag med PayPal™.
Opret kuponer
Giv kunderne en god handel for at sikre at de vender tilbage. Vores kuponer vil sørge for at dine tilbud skiller sig ud fra mængden.
Planlæg e-mail-udsendelse
Når du færdiggør en e-mail-kampagne, kan du sende den med det samme eller planlægge afsendelsen til et bestemt tidspunkt.
Spor dine kampagner
Vores sporings- og rapporteringsværktøjer gør det let at måle dine kampagners succes. Du vil kunne se hvem der åbnede og besvarede din e-mail.

OG administrer dine kontakter

Upload hurtigt dine kontakter og hold styr på dem på et og samme sted.
Inddel dine kunder i målgrupper og send skræddersyede e-mails baseret på deres interesser.
Vi vil oprette hurtige lister så dine grupper med flest åbninger, nye abonnenter og meget mere er lige ved hånden.
Pakkerne fås fra 39 kr. (inkl. moms) efter den GRATIS prøve. Begynd

Hvorfor kan jeg ikke bruge e-mail-marketing med mine eksisterende e-mail-kunder?

To af de vigtigste elementer i e-mail-marketing er leveringsdygtighed og målbare resultater. Regler og love for e-mail-marketing kan gøre det svært for individer at levere e-mails til kontaktlister. Vi har forbindelserne på plads, så du vil opleve den bedst mulige levering. Hvis du bruger din nuværende e-mail-partner, vil du ikke alene opleve nedsat leveringsdygtighed, men også SPAM og e-mails, der ender i junk filteret. Du kan desuden ikke se resultaterne på dine kampagner. Vores professionelle og brugervenlige rapporterings-værktøj gør det muligt for dig at se resultaterne af alle dine kampagner, så du altid kan forfine og forbedre, og derved øge udbyttet af dit budget investeret i marketing. Vores e-mail builder giver dig desuden mulighed for at sende professionelle kampagner i høj kvalitet, som let sendes ud gennem vores intuitive e-mail-marketing kontaktadministrationsværktøjer.

Hvordan fungerer det med en gratis prøve?

Under den gratis prøveperiode, kan du designe og sende kampagner til hele din kontaktliste. Den GRATIS prøveperiode varer en måned. Hvis du annullerer før prøveperioden ender, skal du ikke betale noget og skylder heller ikke noget. For at annullere kan du ringe (gratis) på 70 14 27 17 eller besøge dit kontrolpanel for selv at annullere. Gebyret for pakken vil kun blive opkrævet når den GRATIS prøveperiode udløber, og vil blive opkrævet hver måned på det debet- eller kreditkort, som du benyttede ved din ordre.

Kan mine e-mail-marketingkampagner matche mine visitkort og / eller hjemmeside?

Ja! mange af vores e-mail-marketingskabeloner er designet til at matche vores visitkort og hjemmesider. Så for næste alle slags visitkort eller hjemmesider, som du bestiller, kan du også få e-mail-marketingskabeloner, der er i overensstemmelse med dit image og dermed giver dig et professionelt look. Når du har valgt et matchende design, kan du bruge vores e-mail builder til at specialdesigne dine kampagner, så de afspejler dit virksomhedsbrand. Du kan endvidere altid holde dine kampagner opdateret. Vores designværktøj tillader dig at lave specialdesignede kampagner, hvor du kan variere dit budskab afhængigt af sæson, begivenhed, tilbud eller format.

Hvordan redigerer jeg mine e-mail-marketingskampagner?

At redigere en e-mail-marketingkampagne er så let som at bruge vores E-mail builder. Når du tilmelder dig e-mail-marketing, får du et link til dit e-mail-marketingkontrolpanel. Her finder du dine kontooplysninger, administrative funktioner og værktøjer, hvor du kan se resultaterne af dine kampagner. På kontrolpanelet finder du desuden også linket, der bringer dig videre til Vistaprint e-mail builder. Det brugervenlige værktøj gør det muligt for dig at lave professionelle e-mail-marketingskampagner i høj kvalitet på under en time – det kræver ingen teknisk erfaring!

Er det nødvendigt at have erfaring indenfor e-mail-marketing?

Absolut ikke! Vores e-mail-marketingsværktøjer er designet til at gøre tilblivelsen af en e-mail-kampagne let som en leg. Du kan tilføje tekst, billeder og andet indhold til din kampagne også selvom at du ikke har erfaring på området. Før du ved af det, laver du kampagner som en professionel.

Hvor lang tid tager det at lave en e-mail-marketingkampagne?

Når du tilmelder dig, opretter vi øjeblikkeligt din e-mail-marketing konto. Derefter kan du med det samme gå i gang i vores e-mail builder med at specialdesigne dine e-mail-marketingkampagner. En flot og professionel kampagne i høj kvalitet kan laves på under en time!

Hvilke browsere understøttes?

Alle større browsere vil kunne vise din hjemmeside. Du vil kunne redigere din side i Vistaprints SiteBuilder med Internet Explorer, Firefox eller Chrome.

Gør det noget om jeg bruger en Mac eller PC?

Nej. Så længe du bruger Internet Explorer eller FireFox kan du bruge både en Mac eller en PC.

Jeg har allerede en Vistaprint hjemmeside. kan jeg sammenkoble den med e-mail-marketing?

Ja! Du kan let uploade kontakterne fra din hjemmesideformular og opbygge din e-mail-marketingskontaktliste og starte udsendelsen af målrettede kampagner.

Jeg har allerede en kontaktliste. kan jeg tilføje dem til min e-mail-marketingkontaktliste?

Ja! Uanset om du har organiseret dine kontakter i et elektronisk ark, i en gæstebog eller et andet slags dokument, kan du let uploade eksisterende kontakter eller indtaste dem manuelt.

Kan jeg ændre mit design efter, at jeg har tilmeldt mig e-mail-marketing?

Ja! Det design, som du vælger i vores galleri, vil blive vist som din standardindstilling, men du har mulighed for at vælge mellem hundredvis af design i galleriet, således at du altid kan ændre designet og udseendet på hver af dine e-mail-kampagner.

Hvordan ved jeg om mine e-mail-marketingkampagner er succesfulde?

Det er let! Vores brugervenlige rapporterings-værktøj giver dig mulighed for at spore alle vigtige oplysninger for hver af dine kampagner. Du kan få et hurtigt overblik over kampagnens succes eller gå mere i detaljer for at se hver enkel modtagers reaktion på kampagnen.

Hvor ofte kan jeg sende til min kontaktliste?

Vi giver dig mulighed for at udsende e-mails til dine kontakter op til seks gange per måned, hvilket er i overensstemmelse med erhvervets retningslinjer for e-mail-kampagnefrekvens.

Kan jeg købe en liste?

Nej, e-mail-marketingkampagner må kun sendes til kontakter, der selv har valgt at modtage dine e-mails. Læs venligst vores Betingelser for brug for flere detaljer.

Vil min kontaktliste være privat?

Ja! Når du har tilføjet kontakter, vil vi gemme alle dine oplysninger sikkert. Det er kun dig der har adgang til disse oplysninger, og de vil aldrig bliver udlånt, delt eller solgt.

Hvad er jeres spam politik?

Vi har en nul-tolerance-spam politik. Læs venligst vores Betingelser for brug for flere detaljer.

Hvordan kan jeg annullere min konto?

At annullere din konto er let. Du skal blot ringe (gratis) til os på 70 14 27 17 eller besøge dit kontrolpanel for selv at annullere. Hvis du ringer beder vi dig måske om feedback til hvordan vi kan forbedre vores tjenester. Vi sætter pris på enhver kommentar, som du måtte have, da vi altid forsøger at forbedre vores tjenester.