Loading...

Fleksibel emballage

Imponer kunderne med specialdesignet beskyttende emballage til fødevarer, skønhedsprodukter og meget mere.

Få dine varer til at se godt ud

Hold produkter friske, og få din emballage til at skille sig ud med vigtige oplysninger og imponerende design.

Til produkter og virksomheder i alle former og størrelser

Få emballage, der passer til dine varer og din stil. Find design til forbrugsvarer, fødevarer, skønhedsprodukter og mere.
Har du brug for hjælp til at designe din emballage?
Bed om råd og ændringer til et design, du er begyndt på, eller arbejd sammen med en professionel designer for at få et originalt design.
Udforsk vores designservice

Boost din produktpræsentation med alsidig, holdbar og fleksibel emballage.

For mange virksomhedsejere er det at få produkter i kundens hænder noget af det allervigtigste, de gør på på daglig basis. Specialdesignet fleksibel emballage, herunder stående og flade poser, kan hjælpe dig med at opnå det mål på flere vigtige måder.

Fleksibel emballage beskytter dine produkter. De er specifikt designet til at opbevare og forsegle tørvarer, væsker, pulver og meget mere. Hvis du vælger selvklæbende emballage, giver det også kunderne en praktisk måde at maksimere indholdets holdbarhed og friskhed. Men ud over at gøre opbevaring og levering nemmere, kan du få dine produkter til at se ud, præcist som du vil. Vælg tilpasset emballage, der er fuld af billeder og produktbilleder. Medtag vigtige oplysninger om ernæring og ingredienser. Eller lav iøjnefaldende fleksibel emballage, som du kan stille eller vise på hylden med impulskøb.

Virksomheder og de produkter, de sælger, kommer i alle former og størrelser. Med fleksibel emballage kan du kreere det, du har brug for, for at få dine produkter til at se ud, føles, smage eller fungere, som kunderne ønsker og forventer. Vælg mellem forskellige skabeloner til en række brancher eller lav din egen fra bunden. Uanset hvad er vi her for at gøre processen så enkel som mulig. Og hvis du løber ind i problemer, kan du altid se en mulighed for at spørge om hjælp.

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Alle vores flade poser er åbne i toppen, når de trykkes og sendes. Brug en varmeforsegler til at lukke posen i toppen, når du har fyldt den. På den måde beskyttes indholdet imod vejr og vind eller beskadigelse under transport.

Fleksibel emballage er en god mulighed for mange forbrugsvarer. Fødevarer, kosmetik, ernæringsprodukter og meget, meget mere. Nogle specifikke eksempler omfatter te, kaffe, snacks, smoothies, bodyscrub, shampoo, creme, flydende sæbe, vitaminer, oliekapsler, proteinpulver og dyremad.

Ja, du kan få tryk på både for- og bagsiden.

For begge typer fleksible poser gælder det, at du mindst skal bestille 100.

Vores fleksible poser er lavet af materiale, der blokerer for fugt og ilt, og som forhindrer mug og andre typer kontaminering eller fordærv.