Gå direkte til hovedindhold

Flade poser

Fleksible, flade poser til alle produkter, der er tørre, flydende eller i pulverform. Se, hvor let det er at uploade dit design, vælge imellem flere størrelser og meget mere. Se yderligere oplysninger
Størrelse
Materiale
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

– 4 størrelser – Glansfuld eller mat overflade – Mulighed for lynlås eller hul til ophængning – Afrivningshak – Heldækkende fuldfarvetryk

Uanset om du sælger kosttilskud, slik eller noget helt tredje, forsegler vores flade poser til emballage dine produkter og beskytter dem mod omgivelserne. Og med vores nemme tilpasningsproces kan du lave et billede, et logo eller begge dele, som fremviser dit produkt.

Vores flade poser har tryk i fuld farve og fås i flere forskellige størrelser. Og takket være den flade bund er der plads til flere forbrugsartikler, hvis de skal sendes, og de er nemme at opbevare på dine hylder.

Vælg en mindre pose til individuelle snacks eller en større størrelse til varer, der fylder mere, som f.eks. dyrefoder eller haveartikler. Vælg imellem en mat eller glansfuld overflade, så din emballage kommer til at skille sig ud. Derefter kan du overveje at tilføje en premiumfunktion – en lynlås, der sørger for, at produktet holder sig efter åbning, eller et hul til ophængning, så den kan hænges op i butikken.

Klar til start? Begynd med at uploade dit færdige design, så klarer vi resten. Dine specialfremstillede flade poser ankommer med tryk og åbne i toppen. Det eneste, du skal gøre, er at fylde posen og lukke den med varmeforsegling – så er dit produkt klar til at gøre et godt indtryk.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk