Gå direkte til hovedindhold

Genanvendelige poser

Skift til alternativ fødevaresikker emballage med flade eller stående genanvendelige poser. Fyld dit produkt i disse specialdesignede poser, og brug derefter varmeforsegling, så de holder sig friske. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Materiale
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti
  • Assorterede størrelser
  • Rivefast film
  • Mulighed for flade eller stående poser
  • Glansfuld, mat eller soft touch-finish
  • Afrivningshak
  • Mulighed for lynlås og hul til ophængning
  • Genanvendelig

Alternativ genanvendelig emballage
Disse specialdesignede genanvendelige poser er beviset på, at du kan gøre noget for at reducere din virksomheds påvirkning af miljøet, uden at det går ud over produktets udseende. Disse poser er stilfulde og elegante, og de kan tilpasses på for- og bagside med det design, du ønsker. Derefter skal du blot fylde poserne med varer efter eget valg og lukke dem med varmeforsegling. Vælg imellem stående og flade poser, og få flere fordele: dine varer holder sig friske længere, poserne ser flotte ud i butikken, og de er praktiske og pladsbesparende for kunderne.

Funktionelle og beskyttende
Udover at være flotte hjælper de genanvendelige, fleksible poser med at beskytte produkter mod kontaminering og spild. De er et smart valg til fødevarer, kaffe og andre tørvarer, pulvervarer eller slik. Du kan endda tilføje en lynlås, så posen kan åbnes og lukkes flere gange, eller et hul til ophængning på væggen i butikken. Uanset hvad du vælger, vil dine genanvendelige poser blive trykt på film med høj barriere, som er designet til at beskytte varerne og holde lys og luft ude. Og de er fremstillet af genanvendelige materialer, som produceres med mindre energiforbrug og kulstofemissioner end andre traditionelle emballageprodukter.

Nem tilpasningsproces
I vores brugervenlige designstudie kan du tilføje et billede, et logo eller begge dele i fuld farve på dine genanvendelige poser. Vælg imellem glansfuld, mat eller soft touch-finish, så din emballage skiller sig ud, og tilføj derefter dit design – så tager vi os af resten. Din genanvendelige, fleksible pose leveres med tryk og åben i toppen.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk