Gå direkte til hovedindhold

Budgetvenlige papirposer

Vink farvel til kedelige poser og uudnyttede brandingmuligheder med specialdesignede budgetvenlige papirposer. Enkeltfarvetryk på dit valg af FSC®-certificerede farvede poser. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Farve på pose
Trykfarve
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 5 størrelser
  • 11 farvemuligheder på poserne
  • Snoede papirhåndtag
  • Enkeltfarvetryk med 6 farvemuligheder
  • I mængder fra 150 til 5000
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Flot farve
Der er en særlig markedsføringsmulighed, der kommer, når du måske ikke forventer det: Når du takker en kunde for en handel og siger farvel til vedkommende. Med vores budgetvenlige papirposer kan du give folk dit firmalogo – og lade dem bære det og blive set af venner, familie og folk på gaden. Din branding kan ses på takeawaybestillinger, indkøbsposer og meget mere, trykt i en klar farve på papir i en farve, som du vælger. Professionelt tip: Disse papirposer er også gode til gaver – en mulighed, som kunder i tidsnød vil sætte pris på.

Personaliseret og professionel
Vores indkøbsposer tilbyder en række forskellige måder at designe et vinderlook på. Du kan sætte dit logo, tekst eller design på forsiden og bagsiden. Og ud over forskellige papirposer (som forresten ikke falmer) kan du vælge mellem en række blækfarver. Brug de farver, der på bedste vis repræsenterer dit brand, eller vælg en uventet kombination, der tiltrækker opmærksomhed. Som prikken over i'et vil farven på det snoede håndtag matche resten af din pose.

Lette at designe
Er du klar til at skabe dine specialdesignede papirindkøbsposer? Upload dit logo, firmanavn eller design til vores onlinedesignstudie, hvor du vil kunne tilføje dit personlige præg. Så trykker vi dit design på ansvarligt produceret papir og sender din bestilling til dig. Dine budgetvenlige papirposer ankommer flotte, professionelle og klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk