Loading...

Få dit logo set på farten med papirposer med enkeltfarvetryk.

  • 5 størrelser
  • 11 farvemuligheder på poserne
  • Snoede papirhåndtag
  • Enkeltfarvetryk med 6 farvemuligheder
  • I mængder fra 150 til 5000
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

__Flot farve __
Der er en særlig markedsføringsmulighed, der kommer, når du måske ikke forventer det: Når du takker en kunde for en handel og siger farvel til vedkommende. Med vores papirposer med enkeltfarvetryk kan du give folk dit firmalogo – og lade dem bære det og blive set af venner, familie og folk på gaden. Din branding kan ses på takeawaybestillinger, indkøbsposer og meget mere, trykt i en klar farve på papir i en farve, som du vælger. Disse poser er gode til store bestillinger – en enkel løsning, der kan tilpasses.

__Personaliseret og professionel __
Vores farvede papirposer tilbyder en række forskellige måder at designe et vinderlook på. Og ud over forskellige papirposer (som forresten ikke falmer) kan du vælge mellem en række blækfarver. Brug de farver, der på bedste vis repræsenterer dit brand, eller vælg en uventet kombination, der tiltrækker opmærksomhed. Som prikken over i'et vil farven på det snoede håndtag matche resten af din pose.

Lette at designe
Er du klar til at skabe dine specialdesignede papirindkøbsposer? Upload dit logo, firmanavn eller design til vores onlinedesignstudie, hvor du vil kunne tilføje dit personlige præg. Så trykker vi dit design på ansvarligt produceret papir og sender din bestilling til dig. Dine papirposer med enkeltfarvetryk ankommer flotte, professionelle og klar til brug.

VistaPrint har designskabeloner til Papirposer med enkeltfarvetryk i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk