Loading...

Gør hver flaske til et kunstværk med specialdesignede etiketter til ølflasker.

  • 15 forskellige størrelser
  • 5 former, herunder en tilpasset form
  • 13 forskellige materialer
  • Tilskåret rulle
  • Fuldfarvetryk
  • 100 til 5.000 stk.

Øletiketter, der afspejler dit brand
Vil du gerne springe i øjnene på en tætpakket butikshylde, til en travl begivenhed, eller mens du hælder op fra din nyeste hjemmebryg? Med specialdesignede øletiketter kan du vende hoveder og give folk en fornemmelse af din personlighed.

Klassiske og tilpassede valgmuligheder
Vores øletiketter kan tilpasses og fås i mange variationer, til brug på dåser, flasker eller reklameartikler. Vælg en klassisk stil, eller giv dine ølflasker et nyt look med en specialdesignet form. Dine unikke etiketter trykkes på holdbart papir eller plastik, herunder vandfast, gennemsigtigt og fedtafvisende materiale, så de kan stå imod lidt af hvert.

Skål for nemt design
Vælg en form for at begynde at designe. Hvis du vælger en standardform, har du mulighed for at gennemse dine skabeloner, som kan tilpasses, eller designe din egen. Hvis du vælger en tilpasset form, opretter vores designstudie automatisk en skærelinje til din etiket, når du har uploadet dit logo eller illustration, hvorefter du yderligere kan tilpasse den. Når du har gjort dit design perfekt, sørger vi for at lave et professionelt tryk, pakke og levere dine udstansede øletiketter. De vil ankomme i tip-top stand og klar til at imponere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk