Gå direkte til hovedindhold

Ark af figurskåret etiketter

Skil dig ud og vær anderledes med specialfremstillede formede etiketter. Flere udstansede etiketter på et ark, skabt med vores Upload og klar-proces. Se yderligere oplysninger
Størrelse
Antal klistermærker pr. ark
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 6 størrelser
  • Specialfremstillede former tilgængelige
  • Belagt hvid plastik
  • Ekstratykt bagpapir med fane
  • Upload og klar-designproces

Søger du en ny idé til en giveaway? Figurskårne etiketter på ark kan hjælpe med at få dine produkter og din virksomhed til at skille sig ud. De trykkes på hvide plastikark, og etiketterne kan udstanses i lige den form, du ønsker. Vælg det antal, der passer bedst til dine behov: Få trykt helt ned til 4 etiketter til små projekter eller en større mængde til større projekter.

Klar til at være kreativ? Med vores Upload og klar-designproces er det hurtigt og stressfrit at skabe dine figurskårne etiketter. Efter du har uploadet dit logo eller din illustration vil en af vores designeksperter lave det til et specialfremstillet etiketdesign for dig. Vi sender designet til dig på e-mail, hvorefter du godkender det eller meddeler os eventuelle ændringer. Når det er perfekt, trykker, pakker og leverer vi dine etiketter. De ankommer klar til brug – og klar til at blive set.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk