Loading...

Ark af figurskåret etiketter

Lav etiketter i personligt tilpassede former, der er lige så unikke om dit brand. Flere udstansede etiketter på et ark, skabt med vores Upload og klar-proces. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Pynt på din emballage og branding.

  • 6 størrelser
  • Vælg selv form
  • Antal etiketter pr. ark afhænger af størrelsen
  • Belagt hvidt papir
  • Ekstratykt bærepapir

Bemærk: De mængder, der vises herover, henviser til de trykte ark papir. Når du vælger antal, skal du bemærke, at 1 ark ikke er 1 etiket.

Mangler du en unik og sjov måde at sætte etiketter på dine produkter eller pakker på? Figurskårne etiketter på ark kan hjælpe med at få dine produkter og din virksomhed til at skille sig ud. De trykkes på hvide papirark, og etiketterne kan udstanses i lige den form, du ønsker. Vælg det antal, der passer bedst til dine behov: Få trykt helt ned til 4 etiketter til små projekter eller en større mængde til større projekter.

Klar til at være kreativ? Med vores designstudie kan du uploade dit logo eller en illustration og begynde at tilpasse designet med det samme. Vælg en baggrundsfarve og derefter en personligt tilpasset eller standardformet skærelinje til dine etiketter. Når dit design er færdigt, sender du det ind, og dine etiketter ankommer klar til brug og klar til at blive bemærket. Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du chatte med vores eksperter ved at klikke på “Vi er klar til at hjælpe” i nederste højre hjørne af designvinduet.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk