Specialfremstillede kalendere

Lav en gave, de ikke kan lade være med at vise frem hver dag i året.

Ofte stillede spørgsmål

SPØRGSMÅL: Hvordan laver jeg en specialdesignet kalender?
SVAR: Begynd med at vælge den specialdesignede kalender, der bedst passer der, hvor du skal bruge den. Gå så på opdagelse i vores skabeloner med forskellige temaer, og upload dine yndlingsbilleder. Du kan vise et enkelt billede hver måned eller lave en kollage med vores layoutmuligheder. Når du er færdig med at lave kalenderen, trykker vi den og får den sendt direkte til din dør.

SPØRGSMÅL: Hvilke billeder skal jeg uploade til min personlige kalender?
SVAR: Vær kreativ! Brug billeder fra din sidste familieferie, billeder af dine børn og kæledyr eller dine bedste landskabsbilleder.  

SPØRGSMÅL: Hvilken type fotokalender skal jeg vælge?
SVAR: Vi anbefaler at vælge den kalender, der passer bedst til dit kontor, skrivebord eller hjem. En stor vægkalender er god til at hjælpe familier med at holde styr på forskellige skemaer og begivenheder, mens en bordkalender er et must for personer, der arbejder ude. Magnetiske kalendere er perfekte til køleskabet, og vægkalendere, som du kan tilpasse med 12 af dine yndlingsbilleder sammen med særlige ikoner for fødselsdage og andre vigtige datoer, er betænksomme gaver til familie og venner.

SPØRGSMÅL: Er personlige kalendere gode julegaver?  
SVAR: Ja da! Specialfremstillede kalendere er den perfekte julegave. Dine nære og kære kan begynde hver måned med et nyt billede af et yndlingsminde.

SPØRGSMÅL: Kan jeg se, hvordan mine fotokalendere ser ud, før jeg bestiller?
SVAR: Ja. Du kan se designet på din specialdesignede kalender, før du afgiver din ordre, ved at klikke på knappen til forhåndsvisning i PDF.

Genoplev gamle minder, og planlæg nye: Når du laver din kalender, kan du gøre begge dele.

Du kan ikke få familiens planer til at se mindre kaotiske ud til jul, men du kan i hvert fald få dem til at se sødere ud. Personaliserede kalendere forvandler hverdagsopgaven med at holde sig organiseret til en årelang fornøjelse, når de trykkes med yndlingsbillederne.

Hvis du har været på udkig efter en gave, så har du nu fundet den. Forær bedsteforældrene 12 måneder med babybilleder (ja, de pelsklædte babyer tæller også). Overrask din BFF med gruppebilleder fra jeres studietid. Eller glæd din partner med gode billeder af børnene, insta-værdige feriebilleder eller gamle familieportrætter.

Uanset om du er på jagt efter en klassisk vægkalender eller en kalender til skrivebordet, kan du skabe en kalender for 2022, som de vil elske med ores personaliserede kalendertryk. Vælg mellem en lang række temaer, farver og mønstre. Du kan endda vælge at markere særlige datoer som fødselsdage eller jeres bryllupsdag. Det kan være, at du får startet en ny tradition med en frisk familiekalender hvert år, trykt med klare farver på kvalitetspapir.