Alt hvad du skal bruge til at markedsføre dit firma.
Er du erhvervskunde? Skift til priser uden moms nederst på siden.

Du kan kun bruge én rabatkode pr. bestilling. Rabatten vil blive trukket fra i din indkøbsvogn. Rabatter kan ikke anvendes på levering, moms, abonnementservicer eller tidligere køb, medmindre andet er angivet. Medmindre andet er angivet, er levering og produktopgraderinger ikke medregnet i prisen. Gratis tilbud gælder kun for det mindste antal af den pågældende vare, og kun for 2 varer i alt pr. bestilling.

 
 

Rabatkoden er blevet medregnet:

Anvend
Du kan kun bruge én kupon per bestilling.
 
 
Har du en rabatkode?
 
Rabatkoden er blevet medregnet
Har du en anden rabatkode?
Luk
 
 

Opdatering af privatlivs- og cookiepolitik

Vi bekymrer os om dit privatliv - derfor har vi opdateret vores politikker, for at sikre endnu bedre databeskyttelse.

Læs mere

iPhone-covers

 

Personlige
iPhone-covers
Lav et cover som passer
til din stil.
Fra kr. 98 (inkl. moms)
Vælg mellem letvægts- og stødsikkert cover

Vælg mobilmodel

iPhone 6 plus

Design covers til iPhone 6/6s plus.

iPhone 6/6S

Design covers til iPhone 6/6s.

iPhone 4/4s

Design et cover til iPhone 4 eller iPhone 4s.

Inspiration til iPhone

Giv din iPhone præcis det look der passer til din stil og gør det til mere end blot et stødsikkert cover. Upload dine yndlingsbilleder eller vælg et af vores mange design, og få en iPhone 4/4s, 6/6s eller 6/6s plus, som ikke ligner de andre.

Sæt dit firmas logo på dit mobilcover og brug det til at markedsføre dit firma hvor end du er. Det holdbare mobilcover i plastik beskytter din iPhone mod slag og fald, og samtidig kan du designe det efter din smag, f.eks. med fotos af dig og dine venner eller familie.

Lav selv et personligt og kreativt mobilcover som siger noget om dig. Upload dit yndlingsdesign, et citat, billeder af børnene, kæresten eller dit kæledyr – kun fantasien sætter grænser for, hvordan dit mobilcover kan se ud.

Og det er også den perfekte gaveidé! Design et cover specielt til en ven eller én i din familie, og giv dem en personlig gave.