Loading...

Personaliseret forklæde

Fejr din yndlingskok eller -bager med en personlig (men praktisk) gave til køkkenet. Polyester, der kan maskinvaskes, med heldækkende tryk i fuld farve. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Gør menuen lidt sødere.

  • 61 x 76,2 cm
  • Passer til de fleste
  • Polyester, der tåler maskinvask
  • Halsstrop med knap og justerbart bånd i lænden
  • Farvetryk, der ikke falmer

Vil du gerne friske køkkenet lidt op? Overvej at lave et særligt design, budskab eller billede om til et specialfremstillet forklæde. Det er en smart og betænksom måde at overraske din yndlingskok – eller sætte lidt ekstra kulør på madlavningen til dit næste festlige arrangement. Det maskinvaskbare materiale, kantsøm og justerbare bånd i lænden er dit forklæde designet til at glæde igen og igen.

Du kan begynde at lave dit specialdesignede forklæde ved at uploade et design i høj opløsning efter eget valg. (Hvis dine fotos er på Facebook eller på mobilen, hjælper vi dig med hurtigt at få adgang til dem). Når du gennemser dit design, kan du tilføje de afsluttende strejf, du måtte ønske. Derefter klarer vi resten: professionelt tryk, indpakning og levering af dit personaliserede forklæde. Det færdige produkt ankommer til dig klart til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk