Loading...

Gør vigtige milepæle helt uforglemmelige

Alt det, du skal bruge for at give hele armen til livets store øjeblikke. Det trykker vi.

Populære produkter, vi tror, du vil elske

Disse favoritter stråler langt væk af kvalitet (og endda med store besparelser).

Bryllupsinvitationer

Lav invitationer, der er autentiske for dig – og til en god pris. I en række design, papirtyper og finishes.
 

Personaliserede krus

Gør hver morgen til et særlige øjeblik med minder trykt på glansfuld keramik.
 

Lykønskningskort

Du kommer langt med håndskrevne beskeder og vores unikke design.
 

Lærredstryk

Forvandl vinderfotos til prisvenlige kunstværker, der passer ind i ethvert rum.
 

Fotobøger

Få uforglemmelige dage, ture eller begivenheder til at vare en livstid. Fås med 24-120 sider.
 

Takkekort

Vis gæsterne taknemmelighed med et betænksomt kort, der holder temaet i gang.
 

Hvor bryllupsdrømme går i opfyldelse

Gå på opdagelse i vores smukke invitationer, pynt og andre detaljer, som viser jeres kærlighedshistorie.

Sig "Du er inviteret" på din egen måde

Del de gode nyheder – og invitér gæster for at fejre det – med unikke invitationer.

Bryllupsinvitationer

Find den invitation, der passer bedst til din stil – fra markant til botanisk og alt der imellem.
 

Sæt-kryds-i-kalenderen kort

Sæt tonen med sæt-kryds-i-kalenderen kort, der på perfekt vis indfanger stemningen på din store dag.
 

Babykort

Del glæden over din lille ny med kære babykort.
 

Invitationer til børnefødselsdage

Introen til en fest, som dit barn – og alle forældrene – sent vil glemme.
 

Fødselsdagsinvitationer til voksne

Uanset om de fylder 28 eller 82, kan du bruge dine egne invitationer til at gøre det mindeværdigt lige fra starten.
 

Invitationer til rund fødselsdag

Nogle fødselsdage er bare lidt større. Sæt gang i de helt særlige fester med invitationer, der får gæsterne til at glæde sig.
 

Se flere kategorier

Gør alle kort, lokaler og fejringer til noget helt særligt.

Hyld livet og dine yndlingsmennesker med specialdesignede gaver, kort og pynt.

Livet fortjener at blive fejret. Og ikke kun én gang. VistaPrint står klar til at hjælpe, uanset om du skal holde børnefødselsdag eller et kæmpebryllup. Vi kan hjælpe med den vanvittige travlhed, der hører med til festplanlægning – med invitationer, du kan tilpasse på få minutter. Eller tilpassede kontorartikler med modtagerens navn på, hvis det pludselig går op for dig, at du skal bruge en gave. Og når festen er slut, og du nyder de gode minder – så er det tid til takkekort.
Men livet handler lige så meget om tiden derimellem. Derfor finder du også uundværlige produkter til hverdagen og specialdesignet pynt, der viser de personer og steder frem, som du holder allermest af. Lav den selfie, du tog med hele flokken, om til et indrammet billede. Design en mulepose med din bedste venindes navn på (gaver med monogram er da en fantastisk idé!). Eller slap af med et krus te med din lille niece på – for man kan aldrig få for mange babybilleder. Og med vores team af designeksperter, der står klar til at hjælpe, er det problemfrit (og sjovt!) at lave dine egne gaver som disse. Der findes utroligt mange måder at skabe glæde på i hverdagen – de fås alle til uovertrufne priser, og der er noget for enhver smag. For sådan synes vi, at det skal være.

Ofte stillede spørgsmål

Kontorartikler omfatter alt, du skal bruge for at sende dybfølte budskaber til venner og familie (for eksempel lykønskningskort, takkekort, konvolutter og meget mere). Derudover er der alle de små ekstra ting, som får dine forsendelser til at skille sig ud, såsom klistermærker, stempler og adresselabels. Tilpassede kontorartikler er også gode gaver – praktiske, personlige og selvfølgelig flotte! Ved at sætte modtagerens navn, et monogram eller et design på, der passer perfekt til modtagerens personlighed, viser du dem, hvor godt du faktisk kender dem (findes der en bedre gave end det?).

Start med at tænke på begivenheden. Er det en fødselsdag, et bryllup, et studentergilde eller en anden milepæl, du skal fejre? Tænk derefter over modtagerens hobbyer, interesser og personlige stil. Hvis vedkommende elsker kaffe, er vores krus gode gaver, der giver et smil på læben om morgenen. Hvis modtageren elsker at skrive eller tage noter, vil et sæt personlige notekort med deres monogram og yndlingsfarver uden tvivl vække glæde. Og hvis du går efter en betænksom fødselsdagsgave, går du ikke galt i byen med et dejligt billede på lærred af høj kvalitet eller ahorntræ.

Når du vælger invitationer, er det vigtigt at tænke på dit events tema. Når alt kommer til alt, er tilpassede invitationer en god mulighed for at give gæsterne en smagsprøve på den overordnede stemning. Dette kan du nemt gøre i vores invitationsgallerier ved at filtrere efter anledning, stil, størrelse og meget mere. Når du har fundet en skabelon, du kan lide, kan du tilpasse den til din smag – lad din personlige stil skinne igennem i farver, skrifttyper og billeder. Og husk at medtage alle de vigtige oplysninger som dato, klokkeslæt, pris, adressen og oplysninger om S.U. Før du bestiller, har du chance for at se din kreation og lave eventuelle nødvendige ændringer. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med at designe, skal du endelig kontakte os! Vi ønsker, at du – og dine gæster – kommer til at elske dine unikke invitationer.