Gå direkte til hovedindhold

Julekort

Send et smil til alle på din liste med et festligt sæt personlige julekort. Specialfremstillede kort, med nye valgmuligheder for 2022 og nem upload af billeder. Se yderligere oplysninger
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • Nyt i 2020: Hævet folietryk i sølv og takkede kanter
  • 4 størrelser
  • 8 papirtyper
  • 3 slags hjørner
  • Klart tryk i fuld farve
  • Mulighed for konvolutter

Hvis det har været et særligt langt og udfordrende år, og hvis du ser frem til at sprede lidt ekstra juleglæde i år, så er du ikke den eneste! VI er her for at hjælpe dig med at lave dine egne julekort og sende et smil til alle på din liste. Uanset om du er på udkig efter noget traditionelt eller trendy, har vi en specialdesignet postkortskabelon til dig. Du kan bl.a. vælge mellem juleaften, nytår og andre vinterkort.

Vores samling af personlige julekort indeholder både de nyeste designtrends og de klassiske design, der vil få dine familiefotos til at stråle. Og hvis du føler dig ekstra festlig, kan du vælge hævet folietryk i guld eller sølv eller få takkede kanter eller afrundede hjørner. Der er ingen grænser for din kreativitet.

Er du klar til at få trykt dine egne julekort? Gå på opdagelse i vores designgalleri, hvor du bl.a. kan filtrere efter størrelse, farve og mere. (Hvis du designer til professionel brug, kan du se efter vores firmajulekort). Når du har fundet et kort, du kan lide, hjælper vi dig med at uploade billeder og personalisere din skabelon i vores onlinestudie. Sæt dit logo på det, tilpas dit design, og bestil. Vi trykker, pakker og sender dine personlige julekort til dig, og de ankommer flotte og klar til at glæde.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Julekort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk