Loading...

Konvolutter og brevpapir

Spar tid med vores udvalg af konvolutter og forsendelsesartikler. 

Konvolutter

Brevpapir og kort

 
 
 
 

Forsendelsesartikler

 
 
 
 

Find et design, der passer til dig

Vælg den skabelon, der passer bedst til dine behov – vi har et stort udvalg.
Har du brug for designhjælp?
Få rådgivning og ændringer af et design, du selv er begyndt på, eller samarbejd med en professionel designer for at få et originalt og unikt design.
Udforsk vores designservice

Konvolutter med tryk hjælper dig med at spare tid og blive bemærket

Vil du krydse noget af på din opgaveliste og sikre dig, at dine forsendelser skiller sig ud? Vælg mellem en rækker konvolutter og emballageprodukter til personlig eller professionel brug, og lav et design, der er kreativt, professionelt – eller begge dele. Få trykt dit firmanavn og logo på emballage eller konvolutter, så man straks genkender dit brand. Du kan også vælge en farvet eller specialdesignet konvolut for at gøre dine personlige beskeder eller invitationer en smule mere spændende – og svære at overse.

Når du har fundet det produkt, der passer til dine behov, kan du vælge mellem en række layout og skabeloner, og så tilføje dine oplysninger og dit personlige præg. Når du afgiver ordren, tager vi over – og dine konvolutter og forsendelsesposer ankommer klar til brug og til at imponere.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, du kan godt bestille blanke konvolutter. Vores farvede konvolutter er altid blanke, og du kan finde en blank skabelon i vores designgalleri.

Ja. Vores specialfremstillede konvolutter fås med heldækkende tryk – så du kan designe så meget (eller lidt) af konvolutten, som du vil.

Ja. De fleste af vores bryllupsinvitationer har et matchende konvolutdesign. Hvis du ikke finder et match – eller du vil lave noget nyt – skal du bare sige til. Vi hjælper gerne.

Ja. Når du designer i vores onlinestudie, vil du have mulighed for at se en forhåndsvisning i PDF. Du kan se, hvordan konvolutten kommer til at se ud, når den er trykt – og du kan tjekke, om der er nogen fejl, inden du bestiller.

Vores konvolutter fås i 5 forskellige størrelser:

  • 14,6 x 11 cm – passer til kort på 13,9 x 10,7 cm
  • C5 – passer til kort på 21,6 x 13,9 cm
  • 19 x 12 cm – passer til kort på 18,2 x 11,7 cm
  • 14,6 x 14,6 cm – passer til kort på 14 x 14 cm
  • DL – passer til kort på 21 x 9,5 cm

Det kommer an på det enkelte produkt. Konvolutterne fås enten med limlukning (flapperne er belagt med et fugtaktiveret klæbemiddel), striplukning (stærkt klæbemiddel dækket af en strimmel, der kan fjernes) eller begge dele. Nedenfor kan du se de forskellige valgmuligheder for hvert produkt:

Limlukning  Striplukning
Rudekuverter X X
Konvolutter X
Konvolutter X
Forsendelsesposer X
Farvede konvolutter X

Kontakt os for at give os besked. Vi hjælper gerne med at rette op på det.