konvolutter

Er du klar til at finpudse dine breve og skabe et professionelt og stilrent look til dit brand? Brug specialdesignede eller farvede konvolutter med tryk til at gøre kunder og gæster opmærksomme på en kommende event eller promotion. Tilføj dit logo, en tekst eller et billede for at tilpasse dem til bryllupsinvitationer, fødselsdagsfester og meget mere. Du kan også vælge unikke papirtyper med farvede konvolutter. Fang deres opmærksomhed med et matchende, gennemført look. Vi ved, hvor vigtigt det kan være at have personaliserede konvolutter, når du sender breve til kunder, inviterede osv. Du kan finde nogle tips til at få mere ud af dine markedsføringsmaterialer her.

Specialdesignede konvolutter

Matchende/specialdesignede konvolutter

Få konvolutter, der matcher designet på et andet produkt, fra invitationer til firmabrevpapir. Eller find selv på et originalt og iøjnefaldende look.

Bestil nu
Colored envelopes

Farvede konvolutter

Gør indtryk med mange forskellige farver på vores mest slidstærke kvalitetspapirtyper.
Bestil nu

Ofte stillede spørgsmål:

SPØRGSMÅL: Hvad er forskellen på specialdesignede og farvede konvolutter? 
SVAR: Specialdesignede konvolutter kan personaliseres fuldstændigt, enten med vores skabeloner eller med dit eget design, mens farvede konvolutter er mere slidstærke og fås i mange papirtyper.

SPØRGSMÅL: Kan jeg få trykt mit logo på den farvede konvolut? 
SVAR: Personalisering er kun tilgængeligt for de specialdesignede konvolutter, men de farvede fås i forskellige papirtyper, såsom metallisk sølvfarvet eller kraftpapir.  

SPØRGSMÅL: Kan jeg få lavet et design til mig?
SVAR: Hvis du vælger specialdesignede konvolutter, kan vores designeksperter lave en skabelon, der er skræddersyet præcis til dig. Klik på “Lad os hjælpe dig med dit design” på siden over specialdesignede konvolutter for at komme godt i gang. 

SPØRGSMÅL: Behøver jeg specialdesigne min konvolut, eller kan jeg godt bare få en blank? 
SVAR: Du kan godt få en blank konvolut. Vælg størrelse og klik på Begyndt at designe. En af de foreslåede skabeloner vil være blank. 

SPØRGSMÅL: Hvad gør jeg, hvis der er en stavefejl eller en designfejl på mine konvolutter? 
SVAR: Hvis din bestilling ikke er præcis, som du bestilte den, erstatter vi den med glæde helt gratis. Du skal bare kontakte kundeservice via telefon, chat eller mail. Så fikser vi det.