Gå direkte til hovedindhold

Receptionskort

Del vigtige oplysninger om bryllupsdagen til familie og venner med specialfremstillede receptionskort. Designs, der kan tilpasses, og med flere tilgængelige papirtyper. Se yderligere oplysninger

Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 13,9 x 10,7 cm
  • 7 papirtyper
  • Standard eller afrundede hjørner
  • Flot farvetryk

Planlægger du en bryllupsdag med flere lokationer? Overvej at lægge et bryllupsreceptionskort ved din invitation. Receptionsinvitationer er designet til at hjælpe dine gæster med nemt at komme fra stedet for ceremonien til stedet for festen og til at gøre dem begejstrede for den kommende fest. Vores kortskabeloner har plads til at tilføje receptionsoplysningerne – stedets navn, adresse og kørevejledning. Og med de mange designs, der er tilgængelige, kan du skabe et matchende look på tværs af alle dine bryllupsartikler.

Er du klar til at designe? Udforsk vores kollektion af bryllupsreceptionsinvitationer, der kan tilpasses – når du har fundet en skabelon, hjælper vi dig med at tilføje dine egne oplysninger i vores online designstudie. Gør dit design af receptionskortene helt perfekt, bestil det, og lad os klare resten. Vi laver et professionelt tryk, emballerer og afsender din bestilling – dine kort ankommer klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk