Loading...

Spar tid og plads med et praktisk lommestempel.

  • Trykområde på 3,6 x 1,4 cm
  • 3 blækfarver
  • Selvfarvende
  • Åbnes og lukkes med et klik

Bærbart og praktisk
Vores lommestempler er en god løsning for folk, der altid er på farten. Disse stempler er designet til at være praktiske, kompakte og bærbare, så de er perfekte til f.eks. sygeplejersker, læger og fragtmænd. Den selvfarvende funktion gør, at du ikke skal have en separat blækpude med. Bare åbn stemplet, brug det, og luk det igen med et klik. Det er hurtigt, nemt og farver kun, hvor det skal.

Klik, stempl, klik
Lommestemplerne har et trykområde på 3,6 x 1,4 cm, så du kan lave tydelige, letlæselige stempeltryk. Vælg imellem 3 blækfarver – sort, rød eller blå – så det passer til dine præferencer eller din branding. Uanset om du vil stemple dokumenter, give dine pakker en personlig detalje eller have et personligt tilpasset rundt stempel til loyalitetskort, er vores lommestempler den helt rigtige løsning. Deres elegante design og tryk i høj kvalitet giver altid et præcist og professionelt resultat.

Dit stempel, din stil
Klar til at lave dit lommestempel? Gennemse vores design til lommestempler, og find det helt rigtige – det kan tilpasses, så det passer til dine behov. Tilføj dine egne detaljer, vælg den blækfarve du vil have, og så tager vi os af resten. Når dine personligt tilpassede lommestempler ankommer, er de klar til brug med det samme.

VistaPrint har designskabeloner til Lommestempler i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk