Hvordan ændrer eller nulstiller jeg min adgangskode?

KontoindstillingerHvis du kender din adgangskode og ønsker at ændre den:

1. På VistaPrint-webstedet skal du klikke på knappen Log ind øverst til højre på siden.
  2. Klik på Min konto > Kontoindstillinger > Sikkerhed.
  3. Klik på Skift i Adgangskodeafsnittet.
  4. Indtast din nye adgangskode i tekstfeltet.
    • Sørg for at overholde kravene til adgangskoden.
  5. Klik på Gem.

Hvis du IKKE kender din adgangskode og ønsker at nulstille den:

1. På VistaPrint-webstedet skal du klikke på knappen Log ind øverst til højre på siden.
  2. Klik på Glemt adgangskode? under Log ind med din e-mail.
  3. Indtast din mailadresse i feltet, og klik på Send mail.
  4. Se efter mailen "Gennemfør din VistaPrint adgangskodenulstilling” e-mail fra VistaPrint.
    Hvis du ikke modtager en mail med det nye kodeord med det samme, skal du tjekke din spammappe eller papirkurv (og tilføje os til din sikre liste eller adressebog [email protected] for at sikre, at du får vores mails fremover).
  5. Følg vejledningen for at ændre din adgangskode.

Bemærk: Hvis du har logget ind på hjemmesiden med din Apple-, Google- eller Facebook-konto, skal du besøge siden til nulstilling af adgangskoder på disse platforme og nulstille dine adgangskoder derfra.