Hjælpen er her.

Kan jeg slette billeder fra tidligere uploads eller fra min bestillingshistorik?

Ja, du kan selv slette uploadede billeder og dokumenter. Denne handling vil også slette miniaturebilledet af det endelige produkt, der er knyttet til billedet eller dokumentet, fra din ordrehistorik.

Dette er permanente ændringer, der ikke kan fortrydes.

  1. Log ind på din kundekonto.
  2. Klik på Min konto > Mine uploads.
  3. Klik på det billede, du vil slette.
  4. Bekræft sletningen med "Slet"
Når de er slettet, kan du ikke redigere eller genbestille produkter, der er knyttet til disse billeder eller dokumenter. Hvis du vil bestille nogen af produkterne igen, er du nødt til at gendesigne dem.