Kan jeg opgradere min leveringshastighed?

I det øjeblik du afgiver din bestilling, begynder vi at arbejde på at få den leveret så hurtigt som muligt, og det kan ikke ændres. Har du brug for at få det gjort endnu hurtigere? Vi kan ikke ændre leveringshastigheden for en bestilling, men det kan være muligt at annullere din oprindelige bestilling og anvende tilgodebeløbet til en ny bestilling – med hurtigere levering.

Kontakt os for at gøre brug af denne mulighed.

Hvis du annullerer bestillingen i din bestillingshistorik, vil en tilbagebetaling blive udstedt til den anvendte betalingsmetode. Tjek ofte stillede spørgsmål under Kan jeg annullere min bestilling? for at læse mere.

Når tilgodebeløbet for det bestilte beløb er sat ind på din konto, kan du bestille igen, betale med tilgodebeløbet og vælge en hurtigere forsendelseshastighed.

Hvis du hellere vil have, at vi gør det for dig, kan du kontakte os. Så gør vi alt for at levere din bestilling så hurtigt som muligt.