Min bestilling er ikke ankommet, hvad kan jeg gøre?

Du kan få adgang til bestillingsstatus og sporing via din bestillingshistorik:

1. Klik på Min konto. (Hvis du ikke allerede er logget ind, bliver du bedt om at gøre det.)
  2. Vælg Mine bestillinger og genbestilling.

Det er vores prioritet at få din bestilling leveret til dig inden for den tid, vi har lovet.

Hvis leveringsdatoen er overskredet, og du ikke har modtaget den, bedes du kontakte os med det samme, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på det.