Hvordan ændrer jeg farven på et billede?

Brug indstillingen Farve til at ændre dit uploads overordnede udseende.

1. Vælg det billede, du vil ændre, i designstudiet.
  2. Klik på Farve på værktøjslinjen.
  3. For et billede med en enkelt farve skal du anvende en farve ved hjælp af en af mulighederne:
    • Farvepalet-farvevælger
    • Brugerdefineret farvevælgerværktøj
    • Pipette farveværktøj
    • Specifikke HEX- eller CMYK-værdier
  4. Hvis du ønsker et flerfarvet billede, skal du bruge skyderne til at ændre billedet.
    • Juster farven
    • Skift mætning
    • Øg eller mindsk lysstyrken

Bemærk: Du kan også bruge indstillingen Farve til at ændre den eksisterende baggrundsfarve på en VistaPrint-skabelon. Når du opretter et design fra bunden i designstudiet, skal du tilføje baggrundsfarver ved hjælp af værktøjet Former