Hvordan registrerer jeg mig / opretter jeg en konto?

1. Klik på Log ind øverst til højre på siden.

Bemærk
    : Hvis du er i gang med at oprette et dokument, skal du ikke udføre trin 1. Klik i stedet på Gem på tilpasningsværktøjslinjen; du vil blive bedt om at oprette en konto for at gemme dit dokument. Fortsæt med trin 2 nedenfor.

2. Sådan opretter du en konto med Email:
    1. Klik på knappen Opret en konto.
    2. Udfyld felterne for E-mail, Adgangskode og Navn.
    3. Sørg for, at de indtastede oplysninger er korrekte, og klik på knappen Opret en konto.
  3. Sådan opretter du en konto med sociale medier:
    1. Klik på knappen Google, Facebook eller Apple, og følg anvisningerne for at oprette en konto.

Din personlige Min konto-side åbnes, og du er klar til at gå i gang.