Hvordan finder jeg en faktura for mit Vista x Wix-abonnement?

Følg nedenstående trin:

1. Gå til Min konto.
  2. Vælg Abonnementer i menuen.
  3. Klik på Administrer ved siden af det abonnement, du vil downloade en faktura for.
  4. I sektionen Faktureringshistorik skal du klikke på Faktura ud for den faktura, du skal bruge.
    • Klik på Vis alle for at finde ældre fakturaer.
  5. Du kan højreklikke på siden og vælge Udskriv for at få en kopi af din faktura eller tage et skærmbillede.
    • Hvis der findes en momskvittering, kan du downloade den ved at klikke på Download momskvittering nederst på siden.

Hvis du ikke kan finde dit digitale abonnement på denne måde, har du måske et abonnement, der faktureres af Wix. Du kan følge trinene i denne artikel for at downloade og udskrive din faktura.