Tilbyder I neutral levering?

Ja. Vi tilbyder muligheden for at angive alle dine bestillinger til at blive leveret i neutral emballage med en generisk afsenderadresseetiket.

Hvis du aktiverer neutral levering, sender vi alle dine bestillinger uden henvisning til VistaPrint på emballagen eller på forsendelsesetiketten.

Følg disse trin for at slå neutral levering til eller fra:

1. Klik på Min konto > Betaling og levering.
    • Du skal være logget ind for at få adgang til indstillingerne i Min konto.
  2. Slå neutral levering til eller fra.

Bemærk: Den valgte indstilling vil blive anvendt på alle fremtidige ordrer, medmindre den opdateres.