Min Vista-konto

Tre store mærker. En konto. Du kan nu nemt få adgang til vores mærker med en Vista-konto: VistaPrint, VistaCreate og 99Designs by Vista.

Klik her for at få adgang til din Vista-konto.

Hvad er nyt?

Nye kunder, der tilmelder sig fra og med den 28. september 2022, får automatisk en Vista-konto.

Hvis du er en nuværende kunde med en eller flere konti:

• En konto. I øjeblikket er der intet, der ændrer sig. Du vil kunne bruge din eksisterende e-mail og adgangskode på tværs af alle tre mærker.
  • Flere konti med den samme e-mail. Når du logger ind, hjælper vi dig med at nulstille til en enkelt adgangskode. Derefter skal du bruge din e-mail og adgangskode på tværs af alle tre mærker.
  • Flere konti med forskellige e-mails. I øjeblikket er der intet, der ændrer sig.. Vi kan i øjeblikket ikke slå konti med forskellige e-mails sammen.

Som følge af denne ændring opdaterer vi vores generelle vilkår og betingelser samt persondata- og cookiepolitikken. Du kan læse mere om de vigtigste opdateringer nedenfor.

Hvornår vil denne ændring ske?

28. september 2022

Hvad hvis jeg ikke ønsker at få adgang til andre mærker?

Intet problem! Det behøver du heller ikke. Men hvis du beslutter dig for at gøre det senere, kan du nemt gøre det på din Vista-konto.

Betyder det, at der er én kasse for alle mærker?

Ikke endnu. Du fortsætter med at betale for hvert mærke separat.

Hvordan kan jeg administrere min konto?

Indtil videre skal du administrere næsten alt med hvert enkelt mærke:

• Betalingsmetode
  • Gemte adresser
  • Mine bestillinger
  • Projekter
  • Indstillinger for tilmelding til e-mail

Hvad hvis jeg ikke kan logge ind på min nuværende konto med min e-mailadresse og adgangskode?

Kontakt vores supportteam, så kan de hjælpe dig.

Hvad hvis jeg har spørgsmål?

Kontakt vores supportteam, så kan de hjælpe dig.

Accepterer jeg noget ved at oprette denne nye konto?

Dine indstillinger for tilmelding til e-mail vil forblive de samme, medmindre du vælger at ændre dem. Se vores opdaterede vilkår og betingelser for Vista og vores persondata- og cookiepolitik for at få flere oplysninger.

Hvilke opdateringer foretages der af de generelle vilkår og betingelser og af persondata- og cookiepolitikken?

Nedenstående ændringer til vores generelle vilkår og betingelser samt persondata- og cookiepolitik træder i kraft for alle nye og eksisterende kunder den 28. september 2022. Når du tilgår eller anvender VistaPrint, VistaCreate og 99designs by Vista på eller efter den 28. september 2022, accepterer du de opdaterede generelle vilkår og betingelser for Vista og hver af de tilknyttede tjenester samt vores persondata- og cookiepolitik.

Herunder er et sammendrag af de vigtigste ændringer:

Opdateringer af de generelle vilkår og betingelser for Vista

• Vi har opdateret afsnittet om din konto, så det afspejler funktionen med enkeltlogin.
  • Vi har linket til de generelle vilkår og betingelser, der gælder, når du får adgang til eller bruger VistaPrint, VistaCreate eller 99designs by Vistas websteder (herunder mobilwebsteder) og de relaterede værktøjer, applikationer og/eller tjenester.
  • Vi har tilføjet et afsnit om eksportlovgivning.
  • Vi har medtaget en henvisning til Vistas persondata- og cookiepolitik.
  • Vi har opdateret forummet og tilføjet et afsnit om tvistbilæggelse.

Læs de opdaterede generelle vilkår og betingelser for Vista her.

Opdateringer af Vistas og alle dets signaturmærkers privatlivs- og cookiepolitik.

• Vi er mere gennemsigtige med hensyn til, hvordan, hvorfor og hvilke personoplysninger, som Vistas portefølje af tjenester, herunder VistaPrint, VistaCreate og 99designs fra Vista indsamler og benytter.
  • Vi har lavet ændringer, der giver større gennemsigtighed om, hvordan vi deler dine oplysninger med andre, herunder Vista-tjenester og tilknyttede virksomheder.
  • For at gøre vores persondata- og cookiepolitik lettere at forstå, har vi flyttet visse oplysninger til starten af persondata- og cookiepolitikken, såsom oplysninger om Vistas tjenester, de dataansvarlige og deres adresser.
  • Vi har tilføjet flere oplysninger om dine rettigheder, og hvordan du kan udøve disse.
  • Vi har tilføjet ekstra sider om persondata med yderligere oplysninger og rettigheder, der er gældende for indbyggere i visse områder (f.eks. Californien og Nevada).

Læs den opdaterede persondata- og cookiepolitik for Vista her.

Vi har også foretaget mindre vigtige ændringer, herunder sproglige justeringer, ændringer i formatet eller præsentationen. Det samme gælder for ændringer i punktopstillingen samt tydeliggørelse af eksisterende procedurer.

Vi har fremhævet de ting, som vi mener, er de mest bemærkelsesværdige ændringer, men du bør også gennemlæse dokumenterne selv.

Hvis du har spørgsmål om de opdaterede dokumenter, kan du kontakte vores kundeservice.