Alt hvad du skal bruge til at markedsføre dit firma.
Er du erhvervskunde? Skift til priser uden moms nederst på siden.

Du kan kun bruge én rabatkode pr. bestilling. Rabatten vil blive trukket fra i din indkøbsvogn. Rabatter kan ikke anvendes på levering, moms, abonnementservicer eller tidligere køb, medmindre andet er angivet. Medmindre andet er angivet, er levering og produktopgraderinger ikke medregnet i prisen. Gratis tilbud gælder kun for det mindste antal af den pågældende vare, og kun for 2 varer i alt pr. bestilling.

 
 

Rabatkoden er blevet medregnet:

Anvend
Du kan kun bruge én kupon per bestilling.
 
 
Har du en rabatkode?
 
Rabatkoden er blevet medregnet
Har du en anden rabatkode?
Luk
 
 

Design-selv-klistermærker

 

Få dit slogan til at hænge ved

  • Vælg mellem mange former og stile
  • Design på få minutter og få leveret på så lidt som 3 dage
  • Klistermærker, labels og etiketter er alle ideelle til hjemmet og kontoret
Specialdesignede klistermærker

Kofangerklistermærker


Kofangerklistermærker
1 fra kr. 68 (inkl. moms)
Støt en mærkesag, en kandidat eller en organisation - eller brug dem for sjov. Vælg mellem rektangulær eller oval form. Trykkes på holdbare, vinyl klistermærker.

Visitkort-klistermærker


Visitkort-klistermærker
1 ark fra kr. 68 (inkl. moms)
Kom dine visitkort-klistermærker på dine mapper, kontorartikler og meget mere. Vælg et design, der matcher dine visitkort eller vælg mellem tusindvis af andre designs.

Klistermærker


Klistermærker
1 ark fra kr. 68 (inkl. moms)
Brug disse specialdesignede klistermærker til et væld af formål. Mulighederne er endeløse. Vælg mellem tusindvis af design og tilføj blot dit foto, billede eller tekst.

Etiketter


Etiketter
1 ark fra kr. 68 (inkl. moms)
Sæt dit brand på dine produkter med disse specialdesignede etiketter. Tilføj dit logo og din virksomhedsinformation til produkter, gaveæsker, hylder og mere. Vælg mellem lille og stor størrelse samt imellem tusindvis af design.

Postlabels


Postlabels
1 ark fra kr. 68 (inkl. moms)
Dine pakker og breve vil gøre sig bemærkede i posten, når du skaber personliggjorde postetiketter. Trykt på glat og mat materiale, så det er let at tilføje adresser med håndskrift. Vælg imellem små og store størrelser.
 

Tryk af specialdesignede klistermærker og labels hos Vistaprint

Send dine varer ud i pakker som passer til dit brand.
Med dine egne postlabels bliver breve og pakker fra dit firma øjeblikkeligt genkendt. Design selv egne labels med din adresse og logo eller brug et af vores design. Der er masser af plads til at skrive modtagers navn og adresse på.
Yderligere afgifter pålægges for levering samt produktopgraderinger og foto / logouploads med mindre andet er specificeret. Det maksimale antal af gratis varer per ordre er 4. Rabatter er ikke tilgængelige for tidligere køb eller i kombination med andre tilbud. Vær opmærksom på at Vistaprint forbeholder sig retten til at ophæve, tilbagekalde eller aflyse tilbud til enhver tid med eller uden årsag. Dette gælder også, uden begrænsning, hvis et tilbud ikke korrekt beskriver vores intentioner eller på grund af fejl eller mangler.