Visitkortklistermærker

Gør ethvert objekt til branding for dit firma.

  • 87 mm x 49 mm, trykt på hvidt papir
  • Drag fordel af multifarvede, industrispecifikke design
  • Personaliser dem med dit navn, logo og kontaktoplysninger
  • Sæt dem på mapper, forsendelser, gaver og meget mere
Retning
Vandret
Lodret
Finish
Mat
Glansfuld
Antal
Pris kr. 455,00 ...

Priserne er inklusive moms

Produktspecifikationer

Materialer, beskæringslinjer, margener osv.

Nu kan du gøre mere med dit visitkort.

Leder du efter nye måder at præsentere din virksomhed på og blive husket?

Vores personaliserede visitkortklistermærker gør det endnu nemmere at blive bemærket af kunder og gøre et indtryk, der bliver hængende. Sæt dem i toppen af dit CV eller på salgsdokumenter til events og konferencer. Disse holdbare, selvklæbende visitkortklistermærker kan også føje et professionelt touch til dine konvolutter, pakker og meget mere. Vælg mellem vores mange skabeloner eller upload dit eget design. Du kan matche designet på dine visitkortklistermærker med dine trykte visitkort, eller se det som en mulighed for at afprøve et nyt design, ved at bestille helt ned til 10 stk. klistermærker.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

SPØRGSMÅL: Kan jeg bestille vareprøver?
SVAR: Vi kan desværre ikke sende vareprøver inden bestilling. Når det er sagt, kan du afprøve dit design ved at bestille en lille mængde - helt ned til 10 klistermærker - for at sikre, at du kan lide dit design, inden du bestiller en større portion.

SPØRGSMÅL: Hvilken overflade på visitkortklistermærkerne er bedst for mig - mat eller glansfuld?
SVAR: For mange kunder er det en individuel smagssag. Når det er sagt, så vil en mat finish være bedre for dig, hvis du ved, at du gerne vil lave håndskrevne noter på dine visitkortklistermærker. Ingen håndskreven teskt? Så vil du måske foretrække en iøjnefaldende glansfuld finish.

SPØRGSMÅL: Kan I lave et tilpasset design til mig?
SVAR: Ja, du kan klikke på "Lad os hjælpe med dit design" på siden for de specialdesignede visitkortklistermærker og åbne en forespørgsel. Vores designeksperter vil så forsøge at skabe, det du ønsker.

SPØRGSMÅL: Kan jeg bruge mit eget design?
SVAR: Ja. Når du har valgt format, papirtype og antal, skal du klikke på "Start design", hvorefter du kan uploade dit eget design til visitkortklistermærkerne.

SPØRGSMÅL: Kan jeg se, hvordan designet ser ud, inden jeg bestiller?
SVAR: Ja, vi tilbyder en PDF korrektur-funktion, der lader dig se dine visitkortklistermærker, som de bliver trykt, og dermed opdage eventuelle fejl, inden du afgiver din bestilling. På designsiden skal du klikke på "Forhåndsvisning" i den øverste menu.

Garanteret tilfreds
Hver gang. Ellers finder vi sammen en løsning.