Gå direkte til hovedindhold

Postkort

Omdan et stykke papir til et redskab til gadereklame, indlægssedler, invitationer med mere. Udforsk vores designskabeloner, som kan tilpasses, og det lette designupload. Se yderligere oplysninger
Størrelse
Papirtykkelse
Papirtype
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 5 størrelser
  • 5 papirtyper
  • Flere papirtykkelser
  • 2 hjørnetyper
  • 2-sidet tryk muligt
  • Klart fuldfarvetryk

Når det handler om reklame, kan et lille personligt tilpasset postkort gøre meget for at sprede budskabet. Det praktiske produkt kan bruges på så mange måder – direct-mail-kampagner, indlægssedler, gademarkedsføring med mere. Dine kunder kan gemme alle oplysningerne i en let tilgængelig, bærbar pakke.

Er du klar til at skabe? Start med at gennemse vores udvalg design, der kan tilpasses fuldt ud, herunder designs til bestemte brancher eller arrangementer. (Har du dit eget design klar? Benyt vores mulighed for at uploade dit design.) Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføje de vigtigste oplysninger og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Vi tager os af resten, og du får nogle skarpe, professionelle postkort med tryk, der er klar til at imponere.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Postkort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk