Gå direkte til hovedindhold

Skilt til dørhåndtag

Nå ud til nye kunder og kvarterer med skilte til dørhåndtag. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, og det lette upload af design. Se yderligere oplysninger Se yderligere oplysninger
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 2 størrelser (se Ofte stillede spørgsmål)
  • Matte og glansfulde papirtyper
  • Fås i standard og premium
  • Fuldt tryk i klare farver
  • Fra 50 til 10.000

Billige og alsidige Er du ude efter en billig og effektiv måde at markedsføre din virksomhed på? Personaliserede skilte til dørhåndtag er et godt markedsføringsværktøj, som du kan bruge på mange måder til forskellige typer projekter og kampagner. De kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din markedsføring ved at målrette specifikke kvarterer, veje og huse. Og så er de øjeblikkeligt synlige, hvilket gør det svært at ignorere dem.

Effektive og nemme at dele ud Skiltenes kompakte størrelse og slanke form giver dig rig mulighed for at introducere mulige kunder til din virksomhed. Du har tilstrækkelig med plads til at medtage oplysninger om dine produkter og tjenester, kampagner, billeder, QR-koder og mere. Og så er de praktiske, robuste og lette at hænge på alle typer dørhåndtag, takket være et forborede hul og slids.

Hurtig og nem designprocess Er du klar til at begynde at designe? Gennemse vores store udvalg af skabeloner, der fås med en række temaer og farver. Vores skilte til dørhåndtag fås i to størrelser: lille (89 x 216 mm) og stor (114 x 279 mm). De kan redigeres fuldt ud, så du kan let tilpasse dem efter dine ønsker og medtage alle de oplysninger, du vil dele. Og hvis du ikke kan finde et design, du kan lide, kan du uploade dit eget eller lade en af vores designere lave et til dig. Når du er færdig med at designe, tager vi os af resten. Vores skilte til dørhåndtag vil blive trykt i fuld farve og leveret til din dør, klar til at arbejde for dig.

Dørhænger
Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Skilt til dørhåndtag i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk