Vi skal beskytte hinanden med Vistaprint RFS-masker

At bære en ansigtsmaske er et noget, vi alle kan gøre for at beskytte andre mennesker, samtidig med at vi holder afstand og vasker hænder.Disse Vistaprint RFS-masker er konstrueret med et udskifteligt filtersystem og designet til at være behagelige at bruge og med unikke mønstre. Find det design, der bedst udtrykker din (eller dit barns) stil, og hold lokalsamfundet sikkert.

Bemærk, at vores masker ikke er medicinsk udstyr eller personligt værnemiddel (PPE).

Designet til at være holdbare og behagelige

Forstærkede sømme, certificerede materialer, holdbare grafiske design i sublimationstryk og en inderside i 100 % anti-allergenisk bomuld, der er blødt mod huden.

Passer til ethvert ansigt

Tredimensionel hagestruktur, en næseklemme, der holder til tusindvis af bøjninger og justerbare bånd, der holder den genanvendelige stofansigtsmaske perfekt på plads hele dagen.

RFS-masker holder dig sikker, så du kan trække vejret let

Avanceret filtrering blokerer for luftbårne emner uden at opfange fugt. En maske med et udskifteligt fiberfilter betyder, at du kan vaske din maske igen og igen, og derved reducere spild og stadig holde dig sikker.

genanvendelige stofansigtsmasker med filter
  1. Holdbart tekstilyderlag

  2. Udskifteligt fiberfilter

  3. Elektrostatisk absorberingsstof

  4. Inderside af 100% bomuld

Vistaprint donerer 10 % fra salget af masker til at hjælpe små virksomheder

For hver maske, du køber, giver vi 10 % i støtte til lokale små virksomheder, der er påvirket af coronavirus.

genanvendelige stofansigtsmasker til virksomheder

Flere oplysninger om

Vores mission

Vistaprint® blev stiftet for at hjælpe ejere af små virksomheder med at skabe flot designede og moderne markedsføringsmaterialer – det rette udvalg af produkter, hvis man vil fremstå og føle sig professionel, velforberedt og dedikeret.

Millioner af kunder holder også forbindelsen til deres familie takket være Vistaprints nemme tryk af billeder på lærred til væggen samt krus og andre fotogaver.

I denne tid, hvor handling for at begrænse spredningen af Covid-19 er så vigtig i hele samfundet, bruger vi vores store erfaring med produktion og tilpasning, så flere mennesker kan bære flere stofansigtsmasker og opnå mere beskyttelse. Hvis vi alle bærer masker, er vi alle mere sikre. Og de små virksomheder, der driver vores økonomi, kan komme tilbage til arbejdet.