Gå direkte til hovedindhold
 
Gratis levering på alle IF-ansigtsmasker

Ansigtsmasker med eget tryk

Din maske, din personlighed, din stil. Med Vistaprints personaliserede ansigtsmasker kan du sætte firmalogo, maskotter eller yndlingsdesign på åndbare, behagelige ansigtsmasker af stof. Hvad du kreerer – og hvordan – er helt op til dig.

Vil du bestille flere end 1000 masker?Kontakt os

Specialdesignede ansigtsmasker med integreret filter

Masken har et integreret filter, så der er ikke brug for yderligere filtre. Disse genanvendelige stofansigtsmasker fås i endnu mere unikke stilarter og størrelser.

Total antal maskerVoksen (L/S)
250+Kontakt os for priser

Se ansigtsmasker, som andre kunder laver

Hvert ansigt er unikt, og med Vistaprints specialdesignede tryk, kan alle ansigtsmasker også blive det. Vi er her for at hjælpe dig med at designe din egen maske, uanset om du laver dem til medarbejdere, et sportshold eller til dig selv. Vores genanvendelige ansigtsmasker med tryk er fremstillet af åndbart stof, der er behageligt mod huden, justerbare ørestropper og integrerede filtre. Lav dine egne masker med dit logo ved hjælp af vores gør det selv online- og offlinemuligheder, eller lad os designe for dig. Uanset hvad du ønsker, kan vi hjælpe dig med at få det til at ske her – og din specialdesignede ansigtsmaske vil føles lige så god, som den ser ud. Disse genanvendelige, specialdesignede stofansigtsmasker er ikke medicinsk udstyr eller personligt værnemiddel (PPE).