Gå direkte til hovedindhold
 
Gratis levering på alle IF-ansigtsmasker

masker fra vistaprint®

Keith Haring

Den ikoniske Haring fandt sin niche i 1980'erne, hvor han skabte udtryksfuld popart, der begyndte i undergrunden i New York City og voksede til gallerier i hele verden.

Mønster med strålende baby: hvid

 

Mønster med strålende baby: sort

 

Skater: hvid

 

Skater: blå

 

Fire ben: orange

 

Fire ben: grøn

 

Mønster med fire ben: sort

 

Mønster med fire ben: grøn

 

Hund: sort

 

Hund: grøn

 

Strålende baby: sort

 

Strålende baby: blå

 

Vægmaleri: gul

 

Vægmaleri: sort

 

Overalt: multi

 

Overalt: sort

 

© Keith Haring Foundation. www.haring.com. Licenseret af Artestar, New York.

Keith Haring (1958-90) var en af de mest berømte af de unge kunstnere, filmskabere, musikere og performere, hvis arbejde afspejlede byens streetkultur i 1980'erne. Haring var inspireret af graffitikunstnerne, hvis mærker dækkede byens metrotog, og begyndte at tegne i hvidt kridt på det sorte papir, der blev brugt til at dække ledige reklamepaneler. Ikke kun kunne Haring nå ud til et stort og mangfoldigt publikum med sine tegninger i undergrunden, men til sidst blev metro, som Haring sagde, et "laboratorium" til at udarbejde sine idéer. Så tidligt som 1980 begyndte Haring at udstille i gallerier og på museer rundt om i verden, men fortsatte med at deltage i offentlige projekter, herunder kampagner mod analfabetisme og anti-AIDS-initiativer.

Før han døde, grundlagde han en fond i sit eget navn for at vedligeholde og øge sin arv og donere til børne- og AIDS-organisationer. I løbet af sin karriere skabte Haring vægmalerier, skulpturer og malerier til gavn for hospitaler, dårligt stillede børn og forskellige sundhedsorganisationer. Keith Haring døde i New York i februar 1990 af AIDS i en alder af 31. 

Vores genanvendelige kvalitetsstofmasker er designet med udskiftelige filtre og smarte mønstre til forældre og børn. Se stofansigtsmasker til voksne og stofansigtsmasker til børn med unikke farver, mønstre og design.

© Keith Haring Foundation. www.haring.com. Licenseret af Artestar, New York.

Næste kollektion

Basquiat

Jean-Michel Basquiat er en af sin generations mest kendte kunstnere og betragtes som en af de vigtigste kunstnere i det 20. århundrede.