Gå direkte til hovedindhold
 
Gratis levering på alle IF-ansigtsmasker

masker fra vistaprint®

Lisa Perry

Denne designer fra NYC har en filosofi om at tilføje lidt lykke til alle projekter. 
Hendes kendetegnende brug af farve og finurlige detaljer forsøger at frembringe glæde i hvert design.

Blomstret: hvid

 

Blomstret: sort

 

Hello: sort

 

Hello: hvid

 

Love: sort

 

Love: rød

 

Stænk

 

Lisa Perry er en designer med base i New York City. Ud over at gå på Fashion Institute of Technology med hovedfag i mode og tekstiler har Lisa altid elsket design til hjemmet. Hun har også samlet på vintagecouture, møbler og kunst med fokus på 1960'erne. I starten af 2007 skabte Lisa sit eget livsstilsbrand, der bl.a. omfatter børne- og dametøj, accessories og ting til hjemmet.

Et højdepunkt i Lisas arbejde gennem årene har været at skabe mode- og accessorieskollektioner i begrænsede mængder i samarbejde med en kunstner eller fond som Roy Lichtenstein, Andy Warhol, Jeff Koons og Robert Indiana. 

Vores genanvendelige kvalitetsstofmasker er designet med udskiftelige filtre og smarte mønstre til forældre og børn. Se stofansigtsmasker til voksne og stofansigtsmasker til børn med unikke farver, mønstre og design.

Næste kollektion

Michelle Hua

Michelle er en designer og illustrator fra Philadelphia i Pennsylvania, USA. Hendes dynamiske værker er markante og grafiske og henter indflydelse i alt fra skønhedsmærker til tegneserier.