Gå direkte til hovedindhold
 
Gratis levering på alle IF-ansigtsmasker

masker fra vistaprint®

Sophia Chang

Denne illustrator, der er baseret i New York, er en spirende stjerne inden for kunst, design og streetwear. Hendes arbejde skaber levende historier, der opfordrer seere til at finde sammen.

Fremtiden er lys: sort

 

Fremtiden er lys: orange

 

Fremtiden er lys: lilla

 

Brug ansigtsmaske: mintgrøn

 

Brug ansigtsmaske: pink

 

Brug ansigtsmaske: rød

 

Sophia Chang stammer fra bydelen Queens, New York, og formåede på mindre end 10 år at skabe sig et navn inden for kunst, design og streetwear verden over. Hun har en BFA (Bachelor of Fine Arts) fra Parsons School of Design kombineret med en naturlig flair for forretning og har samarbejdet med store navne på tværs af flere områder såsom Samsung, Nike, Refinery29, Adidas, Apple, Footlocker, HBO og NBA med flere. Hun er en dygtig multimediefortæller, der har en evne til at skabe klare og levende billeder. Hun udvider grænserne og definerer et nyt levende, visuelt vokabular. Hun forstår, at tilstedeværelse har dimension. Sophia inspirerer til at skabe forbindelser, både online og i det virkelige liv. Hun er lidenskabelig om alles historie, og hun lytter og fortolker disse historier for at styrke det samfund, hun elsker og respekterer. Sophia er en kreativ motor, der lever for at drive sine venner og kunder til storhed.

Vores genanvendelige kvalitetsstofmasker er designet med udskiftelige filtre og smarte mønstre til forældre og børn. Se stofansigtsmasker til voksne og stofansigtsmasker til børn med unikke farver, mønstre og design.

Næste kollektion

SupaKitch

Guillaume Grando, også kendt som "SupaKitch", blev født i Paris og begyndte at skabe kunst samme sted via graffiti i 90'erne. Hans arbejde er påvirket af bevægelse, lys og materiale.