Kort fortalt: Vores firma hjælper dig med at markedsføre dit.

Vistaprint, en del af Cimpresskoncernen, gør det let for millioner af erhvervsdrivende over hele verden at markedsføre deres firma professionelt. Vores store udvalg af kvalitetsvarer til fornuftige priser kombineret med designværktøjer som alle, uanset erfaring, kan bruge, gør at selv små firmaer kan lave professionelle markedsføringsmaterialer som kan konkurrere med store firmaers.

Det startede alt sammen med at firmaets grundlægger, Robert Keane, havde en vision: Han ville give små erhvervsdrivende adgang til trykvarer og markedsføringsmaterialer i samme høje kvalitet som dem større virksomheder (med større budgetter) havde. Robert og hans team udviklede patenteret teknologi som giver professionel trykkvalitet i små partier til rimelige priser. Så tog de en proces som ellers kun fandtes offline, og gjorde den tilgængelig online, hvilket gav erhvervsdrivende og privatkunder mulighed for at designe og bestille hjemmefra når det passede dem.

Her 20 år senere er Vistaprint førende på markedet. Vi har udvidet vores varesortiment og serviceudbud, og vi har videreudviklet vores teknologi. Vores varer trykkes i Holland, og vi driver et moderne researchcenter i Schweiz så vi hele tiden kan sørge for at vores kunder kan nyde godt af de seneste teknologiske innovationer.

Vores mål er at alle vores kunder er tilfredse med den vare de får, og det gælder både produktet, kvaliteten, bestillingsprocessen og servicen. Derfor kan vi love at du bliver garanteret tilfreds.

"Alle som har den passion, ambitionerne og det gå-på-mod som skal til for at blive iværksætter, bør have adgang til at designe deres egne marketingsmaterialer så de kan markedsføre deres firma på en professionel måde. Det har været vores vision fra starten, og det er det fortsat."

Robert Keane, grundlægger og CEO, Vistaprint

Hvorfor vælge Vistaprint?

Stort udvalg

Vi tilbyder markedsføringsmaterialer og trykvarer som du kan tilpasse efter din smag. I vores udvalg finder du noget der passer til både professionel og privat brug, og uanset budget, stil og anledning.

Vi har altid været mest kendt for vores visitkort, men de var bare begyndelsen. Nu kan du finde varer så forskellige som flyers, T-shirts og festinvitationer i mange flotte design som du kan tilpasse efter dit eget hoved.

Vi har også markedsføringsservicer som e-mailmarketing og hjemmesidedesign og -hosting.

Fleksibel designproces

Lige meget hvor stort eller lille dit firma er, om du har designerfaring eller ej, så har vi de værktøjer og den support du har brug for til at give din vision form.

Du kan vælge selv at design helt fra bunden eller du kan bruge en af vores designskabeloner og tilpasse den så den passer til dig og dit firma.

Har du brug for hjælp med designet af dit kort, eller vil du bare gerne have et godt råd? Så ring endelig, vi hjælper med glæde.

Fortsat udvikling

Både teknologien bag, samt selv konceptet, online trykkeriservice i små partier til rimelige priser blev opfundet af os. Men vi hviler ikke på laurbærrene.

Vores patenterede trykteknik giver os mulighed for at maksimere effektivitet og konsekvent tilbyde vores kunder såvel kvalitet som besparelser.

Denne innovative proces understøttes af lokale hjemmesider i lande fra Nordamerika over Europe til Australien, og tusindvis af ansatte i 13 forskellige kontorer.


Garanteret tilfreds

Hver gang. Ellers finder vi sammen en løsning.

Vi giver 100 % garanti på alle de produkter vi sælger. Så hvis du ikke er tilfreds med din bestilling – uanset årsagen – er vi heller ikke tilfredse. Sammen sørger vi for at finde den løsning der passer dig bedst, f.eks. genoptryk af din bestilling eller pengene tilbage. Vi dækker også alle eventuelle leveringsomkostninger i den forbindelse. Så enkelt er det.


Pr-kontaktpersoner

Nordamerika

Adam Lawless

+1 781 652 6444 publicrelations@vistaprint.com

Europa

Robert Crosland

+ 34 935 455130 EUpublicrelations@vistaprint.com