Loading...

Tag dit brand med til udendørsarrangementer eller sommerudflugter.

 • Sammenklappeligt design
 • Polyester med skumbagside
 • Knivskarp grafik i fotokvalitet
 • Tryk, der fylder hele forsiden

Dekoration: Sublimationstryk (ubegrænsede trykfarver. Føles glat. Farverigt permanent tryk).

Bemærk: Dit design føjes til den forreste halvdel af køleren, mens bagsiden forbliver hvid. Fyld hele designområdet for at opnå det bedste resultat. Alle tomme områder i designområdet vil være hvide på den trykte dåsekøler.

Praktisk tilbehør
Holder drikkevarerne kolde og hænderne tørre, selv midt i sommerheden. De reducerer kondensen på dåsen og holder drikkevarerne kølige i længere tid. Og dåsekøleren de opbevares fladt, er det nemt at pakke den væk i en skuffe, indtil grillsæsonen og sommerarrangementerne er over os igen.

Ubegrænset antal farver
Med vores fuldfarvetryk kan du få billeder, logoer eller grafik i fotokvalitet trykt på den forreste halvdel af dåsekøleren. Perfekt som unikke gaver til gæsterne til dit bryllup eller din fødselsdagsfest eller til at promovere din firmaidentitet til et udendørs event.

Nemme at designe
Upload dit billede i vores interaktive designstudie, og tilføj en unik meddelelse. Og hvis du på et tidspunkt har brug for hjælp med at lave den perfekte illustration eller tekst, er vores designeksperter altid klar til at tilbyde support.

Specialdesignet ølkøler

ANMELDELSES SNAPSHOT

1 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi


Anmeldt af 1 kunder

Farven var grøn?

30. dec. 2022 | Milla

Flot print, men desværre helt forkert farve og den skulle matche med noget andet.. jeg havde bestilt blå og den kom helt grøn. Udover det er kvaliteten ikke noget a juble over = vi har mange andre i huset som er billigere og bedre kvalitet,

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Milla Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at farven på køleren ikke er som ønsket og at den ikke matcher. Køleren tilbydes i 3 forskellige farver, olivengrøn, blågrøn som du har bestilt og brun. Samtidigt er vi kede af at kvaliteten heller ikke lever op til forventningen. Vi håber dog at den kan bruges. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-1

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk