Loading...

VistaPrint® Olympian – vandflaske, 800 ml

Sluk tørsten med en let vandflaske. Den er fremstillet af et holdbart og sikkert materiale og er ideel til træning, til skolen og meget mere.
Dekorationsteknologi
Dekorationsområde:Hele vejen rundt

Vis dit brand frem med stil med en vandflaske med tryk. 
  • Eksklusivt produkt fra VistaPrint
  • BPA-frit Eastman Tritan™-plastik
  • Spildsikker
  • Vippelåg, som du kan bruge med én hånd
  • Skridsikker silikonesleeve
  • Leveres i en kasse af genbrugspapir med en manual og en ekstra forseglende ring

Plejeinstruktioner Tåler ikke opvaskemaskine.

En gave

Leder du efter en praktisk og anvendelig gave?? Vores VistaPrint-vandflaske er en rigtig god gave til både kunder og forretningspartnere samt til familie og venner. Derudover er den god til både større og mindre events som velgørenhedsarrangementer, messer og kampagner.

Alsidigt og elegant design

Denne vandflaske har et skridsikkert silikonesleeve, som giver et sikkert og behageligt greb og reducerer dermed risikoen for spild. Derudover gør vippelåget det muligt for dig at åbne den med én hånd, når du er på farten. Det er nemt at fylde og vaske flasken, da den har en stor åbning. Så uanset om du er i træningscenteret, ude at vandre eller kører i bil, kan du nemt åbne og lukke låget for en hurtig slurk uden at sænke tempoet.

Nem at designe

Er du klar til at tilpase denne vandflaske? Sæt dit eget præg på den såsom en illustration eller lidt tekst, og vis din branding frem. Vores designstudie er nem at bruge, men hvis du har brug for en hjælpende hånd, står vores designeksperter klar til at støtte dig hele vejen igennem.

Produktfunktioner
Produkt-ID
PRD-CIUNSVDAA
Type
Sports- og vandflaske
Brand Name
VistaPrint®
Vægt
200
Højde
26
Diameter
7,4
Kvalitet
Premium
Materiale
Plastik