Gå direkte til hovedindhold

VistaPrint® kuglepen med indgravering

En professionel metalkuglepen med drejeknap og et behageligt greb. Gravér og del dit firmanavn eller logo, uanset hvor du skal hen. Se yderligere oplysninger
Farve
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • Eksklusivt produkt fra Vista
  • Poleret aluminium
  • Sort blæk
  • Drejeknap
  • Leveres i et sort papiretui

Dekoration: Sølvfarvet laserindgravering

En fantastisk gaveartikel
Uanset om den skal bruge som en tankevækkende gave til en værdsat kunde eller som et minde for at byde nye medlemmer velkommen til dit team, vil denne kuglepen gøre et professionelt indtryk hver gang. Det elegante sorte gaveetui gør den til en stilfuld gaveartikel – og udpakningsoplevelsen endnu mere mindeværdig.

Et praktisk design
Spidsen, som kan trækkes tilbage, forhindrer blækket i at lække, og den praktiske clips gør det nemt at bære pennen i lommen eller tasken. Med sin polerede aluminiumscylinder og præcisionsindgravering holder denne kuglepen din virksomhed i folks tanker.

Ren og levende indgravering
Gør den til din egen ved at indgravere dit virksomhedsnavn på kuglepennens cylinder. Laserindgravering er ideel til at vise de fineste detaljer af dit logo, budskab eller navn med præcision. Det er holdbart og tilføjer et strejf af luksus til enhver kuglepen. Du kan desuden nøjes med bare at bestille én kuglepen.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk