Vi tilbyder nu levering til en fast lav pris.
Uanset hvor mange varer du bestiller, vil du altid vide præcis, hvor meget leveringen koster. Vælg blot en af de følgende leveringshastigheder ved betaling.
EU Shipping

Leveringshastighed Leveringstid Pris
Vores korteste leveringtid 2 hverdage 220 kr. inkl. moms
Ekspres+ 3 hverdage 120 kr. inkl. moms
Standard 5 hverdage 60 kr. inkl. moms
Economy 10 hverdage 50 kr. inkl. moms


Leveringstiden gør sig gældende for alle bestillinger foretaget inden midnat, og inkluderer behandling, tryk, pakning og selve leveringen. Leveringstiden for bestillinger foretaget efter midnat, kalkuleres fra den efterfølgende hverdag.Undtagelser

Bemærk venligst, at de følgende produkter altid sendes efter faste leveringshastigheder:

  • Reklameartikler: 7-15 hverdage (kommer an på de bestilte produkter, og leveringsadressen)
  • Adresselabels: 5-10 hverdage
  • Vareprøvesæt: 5-10 hverdage

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg tracke min bestilling?
Din bestilling kan altid trackes. Der er kun undtagelser, når bestillingen sendes til en postboks.

Får jeg information om tracking? Hvor kan jeg finde den?
Når din bestilling er blevet afsendt, sender vi dig en bekræftelse via e-mail, der indeholder leveringsmetode, forventet ankomstdato og andre trackingoplysninger (hvis de er tilgængelige). Du kan også gå til din bestillingshistorik, og finde trackinginformation her.

Hvilke fragtfirmaer bruger I?

Det kommer an på den leveringshastighed, du vælger. Vi bestemmer, hvilket fragtfirma der anvendes til din bestilling, baseret på en række faktorer, såsom hvor mange produkter bestillingen indeholder, leveringsadresse, størrelse/vægt samt den valgte leveringshastighed.

Hvornår bliver min pakke leveret?
Alle bestillinger leveres normalt indenfor almindelige arbejdstider fra mandag til fredag. Der kan naturligvis opstå dårligt vejr og forsinkelser, men hvis din bestilling ikke ankommer til tiden, er du ikke tilfreds, og det er vi heller ikke. Kontakt os, og så retter vi op på det.

Min pakke skulle komme i dag, men jeg har endnu ikke modtaget den. Hvad skal jeg gøre?
Pakker kan leveres indtil kl. 18.00 på hverdage. Hvis klokken endnu ikke er 18.00, kan du se din trackinginformation i din bestillingshistorik under "Min konto". Du kan til enhver tid kontake os, så hjælper vi med glæde.