Loading...

Flag

Skil dig ud på messer, væk opmærksomhed på strøget, og få flere kunder ind i butikken. Hvis et eller flere af disse punkter er dit mål, har vi et flag, der kan klare jobbet.

5 resultater
Gå til filtrerede resultater
5 resultater


Hejs dine specialdesignede flag. Sæt dit præg på din butiksfacade, din stand og meget mere.

Skab iøjnefaldende flag, der fanger folks opmærksomhed og opmuntrer potentielle kunder til at se din forretning. Der er mere end én måde at booste dit brand på, fra superstore flag og bannere til kioskflag. Vælg et flag, der passer til dine behov, og design det med din egen branding eller logo.
Vi har også fødder til flag og stænger samt gennemsigtigt og hvidt stof. Alle vores flag kan tilpasses fuldt ud, så du kan forvandle din indendørs eller udendørs plads til en fantastisk markedsføringsmulighed.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har et bredt udvalg af flag i forskellige former og størrelser. Vi har beachflag, som fås med forskellige fødder og er bedst egnede til at stå på gaden uden for din virksomhed eller butik eller til en event. Og vi har også flag, som er designet til at hænge på væggen, enten udendørs eller indendørs.

Vi har flere forskellige slags fødder til flag, som passer til forskellige typer underlag, afhængigt af hvor du gerne vil vise dit flag frem. Vi har for eksempel fødder, som er specialdesignet til fortove og hårdt underlag og til græs. Vi har også fødder, du kan køre op på og holde på plads med bilhjulet.

På et enkeltsidet flag bliver dit design trykt på den ene side af et enkelt stykke halvgennemsigtigt stof. På dobbeltsidede flag bliver dit design trykt på to forskellige stykker stof, et på hver side. Dobbeltsidede flag har også et tredje, uigennemsigtigt lag i midten, som blokerer lyset og sikrer, at dit design kan ses tydeligt fra alle sider.

Ja. Du kan bruge alle vores flag indendørs og udendørs.

Du kan vaske dit flag for at rengøre det, men vær opmærksom på, at når du har vasket dit flag, vil det ikke længere være brandhæmmende, og det vil miste sin B1-certificering og ikke længere overholde kravene til at kunne vises på handelsmesser eller til events. Hvis du alligevel vælger at vaske dit flag, anbefaler vi at vaske det i koldt vand og lade det lufttørre.

Der er størrelsesoversigter på websiderne for de enkelte flag, som kan hjælpe dig med at vælge den størrelse, der passer til dine behov.